Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κούτρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου στην Σφεντόνα, από τις 26 Οκτωβρίου και για λίγες εμφανίσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κούτρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου στην Σφεντόνα, από τις 26 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής τους περιοδείας που άνοιξε με έναν sold out Λυκαβηττό στις 6 Ιουνίου και συνεχίστηκε με 30 συναυλίες σε κάθε γωνιά της χώρας, η πετυχημένη ομάδα καταλήγει στη Σφεντόνα.

Το πρόγραμμα της θα είναι ένα ταξίδι από τον Σταυρό του Νότου και την Πιρόγα σε άλλες μεγάλες στιγμές του Θάνου αλλά και από τα σημαντικά τραγούδια της καριέρας του Μανώλη Μητσιά και φυσικά την πρόσφατη συνεργασία με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Άλκη Αλκαίο, το \”Υπέροχα μονάχοι.

Βασικός ερμηνευτής είναι ο Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος ξεδιπλώνει όλες τις ερμηνευτικές ικανότητές του και μαγεύει με τη μοναδική του φωνή.

Συνοδοιπόρος του ο Γιάννης Κούτρας, ένας σημαντικός ερμηνευτής που σφράγισε με την φωνή του τα μουσικά ταξίδια του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Ν. Καββαδία με τον \”Σταυρό του Νότου\”.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι η έκπληξη του φετινού χειμώνα, αφού στις εμφανίσεις στον \”Σταυρό του Νότου\” αλλά και στον \”Μύλο\” έδειξε ότι με τη φωνή της και την σκηνική της παρουσία κερδίζει το κοινό και έχει να δώσει πολλά και στο μέλλον.

INFO
ΣΦΕΝΤΟΝΑ, Λ.Αλεξάνδρας 22, Αθήνα.
Εναρξη 26 Οκτωβρίου για λίγες εμφανίσεις
Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30 και Κυριακή στις 20.30.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-82.53.991-2.