Μετά τα δύο Taste the Music στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγ. Παύλου αλλά και το REMISSION, η United We Fly έχει ετοιμάσει ένα line up – πρόταση, με αγαπημένους και γνώριμους καλλιτέχνες αλλά και με ονόματα – έκπληξη. Μια σειρά συναυλιών με εγχώριους καλλιτέχνες σε headline shows και double bills, που η συντριπτική πλειοψηφία τους παρουσιάζει τα album που κυκλοφόρησαν ή ηχογράφησαν μέσα στην παρατεταμένη καραντίνα που ζήσαμε. Στον ανανεωμένο χώρο του Gazarte, στην καρδιά της πόλης, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας, σας περιμένουμε με διάθεση και με τη φόρα όσων στερηθήκαμε τόσους μήνες!

#letsgoupstairs
Δεν θέλεις να το χάσεις!

Ακολουθούν τα πρώτα ονόματα του line up:

27/6, Upstairs Session: The Big Nose Attack – George Gaudy
Οι Big Nose Attack συναντούν τον George Gaudy και την μπάντα του στην ταράτσα του Gazarte για το πρώτο Upstairs Session της United We Fly.

Οι Big Nose Attack, συχνοί θαμώνες στην ταράτσα του Gazarte, επιστρέφουν ορεξάτοι στον “τόπο του εγκλήματος”, εκεί δηλαδή που παρουσίασαν επιτυχώς το φθινόπωρο του 2019 το 4ο και πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ τους, “Deader Than Disco”. Με βάση πάντα τους blues, funk και soul ήχους που μεγάλωσαν -και για χάρη τους έπιασαν τα όργανα- στο επίσης αναχρονιστικό Μπραχάμι Αττικής που ζούνε. Το σίγουρα φρέσκο στοιχείο είναι η πιο πληθωρική ενορχήστρωση που για πρώτη φορά τολμάει το ντουέτο.

Το ίδιο βράδυ στην σκηνή θα ανέβει και ο George Gaudy, συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και ενορχηστρωτής με βάση το Λονδίνο και από τους πολύ αγαπημένους του ελληνικού κοινού. Η χαρακτηριστική του φωνή που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε τραγουδιού του επιτρέπει να δημιουργεί κομμάτια που τραβούν την προσοχή του κοινού μέσα από τις ιδιαίτερες ερμηνείες και ενορχηστρώσεις του. Στο Gazarte θα ακούσουμε ένα setlist με όλα όσα μας έλειψαν από τις ζωντανές του εμφανίσεις.

4/7, Upstairs Session: Βαγγέλης Γερμανός
“Κουρδίζω την κιθάρα μου κι ανοίγω πανιά!
Με το δισάκι γεμάτο τραγούδια, στο πάλκο του Gazarte για μια μοναδική, μαγική βραδιά!”

Ο Βαγγέλης Γερμανός, στο πλαίσιο του Upstairs Sessions, μας πάει – επιτέλους – στα μπαράκια και ανεβαίνει στη σκηνή της ταράτσας του Gazarte για μια solo εμφάνιση, με όλα τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις πρώτες του εμβληματικές κυκλοφορίες ως και σήμερα!

11/7, Upstairs Session: Log Out – Transparent Man
Οι Logout και Transparent Man, σε ένα αξέχαστο double bill, παρουσιάζουν στα Upstairs Sessions τις πρόσφατες δισκογραφικές τους δουλειές.

O Logout είναι τραγουδοποιός και παραγωγός που συνδυάζει παραδοσιακές αναφορές με lo-fi indie, ηλεκτρονικά και πειραματικά στοιχεία. Στις ζωντανές του εμφανίσεις συνδυάζει φυσικά όργανα με live-looping, sampling και digital video art ενώ εκτός της τραγουδοποιίας έχει επίσης συμμετάσχει εκτελώντας τη μουσική σε θεατρικές παραστάσεις των Abovo και του Ηλία Καρελλά. ‘Εχει κυκλοφορήσει 4 προσωπικά albums πειραματιζόμενος κάθε φορά με την μουσική έκφραση και τον συνδυασμό με ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο στίχο.
Στην εμφάνισή του στα Upstairs Sessions θα παρουσιάσει για πρώτη φορά live τον δίσκο του “ΕΔΩ/ΕΚΕΙ” με τη συμμετοχή της Nalyssa Green στο τραγούδι.

O Transparent Man είναι το solo project του Σταύρου Παπαδόπουλου, μουσικού με βάση την Θεσσαλονίκη. Είναι ένα  βαθιά προσωπικό project που το χαρακτηρίζει  ο  συνδυασμός ατμοσφαιρικών και ηλεκτρονικών ηχοτοπίων, κιθαριστικών μελωδιών και ευρηματικών ρυθμικών. O ίδιος βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση εκείνων των ήχων που θα τον βοηθή+3σουν να δημιουργήσει ένα μουσικό πλέγμα για να ντύσει και να αγκαλιάσει κάθε μορφής συναίσθημα.  Αναμνήσεις, εμπειρίες πόνου, μοναξιάς, χαράς και συντροφικότητας, παράγουν ένα  σύνολο μουσικών αντιθέσεων που αποτυπώνεται στην δουλειά του.

19/7, Upstairs Session: Μιχάλης Σιγανίδης
Ο Μιχάλης Σιγανίδης με το Συγκρότημα Λαμπράκη ανεβαίνουν στην ταράτσα του Gazarte σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους για το Upstairs Sessions της United We Fly.

Έχοντας ορίσει ως D.A.M.I.(dramatized ambient music & images) τη δημιουργία μουσικών συνάψεων μεταξύ καταγραμμένου ηχητικού και οπτικού υλικού (document) και ζωντανής μουσικής δράσης (fiction), που συμπληρώνεται με τον αυτοσχεδιασμό – απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη αυτής της μουσικής σκέψης – που μεταμορφώνει κάθε φορά “το ίδιο πάντα τραγούδι”, σε νέο υλικό, ο Μιχάλης Σιγανίδης με το Συγκρότημα Λαμπράκη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το υλικό του επερχόμενου δίσκου του “ΕΤΙΚΑΙΕΤΙΚΑΙΤΗΚΑΙΤΗ”.

Με τον ίδιο στο κοντραμπάσο, την ηλ.κιθάρα, την φωνή, και τα tapes αλλά και τους συνοδοιπόρους του, Πάνο Μανουηλίδη (φωνή, ηλ. μπάσο,), Χάρη Λαμπράκη (πλήκτρα, φωνή, νέι), Fausto Sierakowski (άλτο σαξόφωνο), Βασίλη Μαντζούκη (τύμπανα, φωνή) και Γιάννη Αναστασάκη (ηλ. κιθάρα, special effects, loops), θα παρουσιάσουν επίσης κομμάτια από όλη του τη δισκογραφία (1988-2021) και αυτοσχεδιασμούς. Στη συναυλία θα συμμετέχουν και οι Θεανώ Μεταξά (φωνή) και Κατερίνα Δοξαστάκη (φωνή).

Δείτε τo line up που συνεχώς θα ανανεώνεται:

27/6, Upstairs Session: The Big Nose Attack – George Gaudy
Τιμή εισιτηρίου: 10€

4/7, Upstairs Session: Βαγγέλης Γερμανός
Τιμή εισιτηρίου: 12€

11/7, Upstairs Session: Log Out – Transparent Man
Τιμή εισιτηρίου: 10€

19/7, Upstairs Session: Μιχάλης Σιγανίδης
Τιμή εισιτηρίου: 12€