Το Beton7 Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Jérôme Dupin με τον τίτλο: “uncertain landmarks”/»αβέβαια ορόσημα».

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα in-situ και βίντεο. Οι έρευνες του, που προκύπτουν από τους προβληματισμούς των κινημάτων της δεκαετίας του ’60 και ’70, αμφισβητούν την εικονογραφική διαδικασία αυτή καθεαυτή , καθώς επίσης και την έννοια του χώρου. Έχει δημιουργήσει αρκετές τοιχογραφίες σε σχέση με την αρχιτεκτονική σε διάφορους χώρους. Τα βίντεο- έργα του είναι  κυρίως δοκίμια που διαπραγματεύονται το ορατό και τη γλώσσα. Βασικές αναφορές του είναι ο Henri Matisse και ο Marcel Duchamp. Ο καλλιτέχνης αποδίδει πραγματική σημασία στη συνάρθρωση  της τέχνης και της ζωής.

Ο Jérôme Dupin είναι ζωγράφος και βίντεο-καλλιτέχνης. Γεννήθηκε το 1956 στη Γαλλία (στο Lisieux – Νορμανδία). Ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Μετά από δύο χρόνια σπουδών στις πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιοτου Παρισιού 2 , συνέχισε τις καλλιτεχνικές του σπουδές στη Villa Arson (Νίκαια – Γαλλία). Ως καθηγητής των Εθνικών Σχολών Καλών Τεχνών, έχει διδάξει σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας. Από το 2009, εργάζεται στο Γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού και Επικοινωνίας, στο τμήμα που είναι υπεύθυνο για την (τριτοβάθμια) εκπαίδευση και την έρευνα στις Σχολές Καλών Τεχνών.