Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014, στον «Ακροβάτη» στο Μεταξουργείο, η «ΤζέΛα Μινόρε Band» θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση της.

«ΤζέΛα Μινόρε Band»: Η μπάντα που θα αγαπήσει η Αθήνα!

Η περιπέτεια της Τζέλας με τη μουσική ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, μπροστά από μικρές η μεγάλες μπάντες, σημαντικών δημιουργών και καλλιτεχνών. Φέτος με τον φίλο και συνεργάτη της μουσικό Νικόλα Τριήρη, αποφασίζει μαζί με άλλους τρεις εξαιρετικούς δεξιοτέχνες μουσικούς, να δημιουργήσουν και να κάνουν πραγματικότητα τη σημερινή μουσική κολεκτίβα  «ΤζέΛα Μινόρε Band». Δύο μπουζούκια, ένας κρουστός, μια κιθάρα και μία perfomer παλιάς καλής «κοπής».

Το πρόγραμμα της μπάντας, δένει με  αμεσότητα και ανατροπή τον Κραουνάκη, με τον Ζαμπέτα, τον Καραμουρατίδη, με τον Τσιτσάνη και τον Άκη Πάνου και άλλους μεγάλους της μουσικής ιστορίας μας αλλά και νεότερους σημαντικούς.

Πρόκειται για μία παραγωγή που δημιουργήθηκε με απόλυτο μεράκι, με σημασία στη λεπτομέρεια, με ήχους δουλεμένους δυνατά και σε σημεία διασκευασμένους άρτια τεχνικά.

Η «ΤζέΛα Μινόρε Band» στοχεύει  να χτυπήσει κατ’ ευθείαν στην καρδιά του κοινού της. Να του θυμίσει, να του κεντρίσει, να τον κάνει να τραγουδήσει μαζί της και να χορέψει μέχρι το πρωί.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ : Τζέλα Κουπετώρη

OI ΜΟΥΣΙΚΟΙ MAΣ: (αλφαβητικά)

Χάρης Αλεξάκης : ακουστική gypsy κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα-συνθεζάιζερ, φωνή

Χρήστος Sagient  : κρουστά

Νικόλας Τριήρης : μπουζούκι, φωνή

Γιάννης Χαραλαμπάκης : μπουζούκι, κιθάρα, φωνή

Επιμέλεια προγράμματος : Τζέλα Κουπετώρη

Ενορχηστρώσεις : ΤζέΛα Μινόρε Band

Φωτογράφος  : Χριστίνα Σαρλάμη

Διεύθυνση παραγωγής & υπεύθυνη booking  : Κυριακή Αιλιανού

Υπεύθυνη δημοσιότητας & Σχεδιασμός προβολής  : Δέσποινα Κραουνάκη