Ο Μιχάλης Κουμπιός  είναι ο συνθέτης που διακρίνεται  για τις ιδιαίτερα μελωδικές μουσικές του, που διαπερνούν «ταμπέλες» και «είδη», με διαχρονικές επιτυχίες στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή μουσική παραγωγή: δίσκοι του έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό ενώ κομμάτια του έχουν συμπεριληφθεί σε διάσημες διεθνείς συλλογές.

Ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης είναι το μουσικό δίδυμο από τη Βέροια, που με υποδειγματικές ερμηνείες σε πολλά είδη μουσικής,  κατάφερε να γίνει γνωστό από τη Βρετανία και την Αμερική μέχρι την Τεχεράνη.

Η παρουσίαση  του  άλμπουμ Τσικάρι μ’ θα πλαισιωθεί από εκλεκτούς προσκεκλημένους, που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του  Μιχάλη Κουμπιού από τη δημιουργική πορεία του, που μετρά πάνω από τρεις δεκαετίες ενώ από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις.

Προσκεκλημένοι κατά αλφαβητική σειρά οι:

Φιλιώ Αζαριάδη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Βασίλης Λέκκας, Χάρης Μακρής,  Πίτσα Παπαδοπούλου

Παίζουν οι μουσικοί:

Μανόλης Ανδρουλιδάκης (επιμέλεια και διεύθυνση ενόργανου συνόλου, κιθάρες, μαντολίνο), Μιχάλης Κουμπιός (πλήκτρα), Ματθαίος Τσαχουρίδης (ποντιακή λύρα), Θανάσης Βασιλάς (μπουζούκι), Γιώργος Τσοκάμης (πιάνο), Σταύρος Καβαλιεράτος (κοντραμπάσο), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά)