Τα TSAKIRIS, τα πρώτα chips της ελληνικής αγοράς που εμπνεύστηκαν από περιοχές της χώρας μας και δημιούργησαν τη σειρά «Ελληνικές Γεύσεις», παρουσιάζουν τη νέα καλοκαιρινή πρόταση TSAKIRIS Chips  Ξίδι.

Διατηρώντας από το 1954 σταθερή την αξεπέραστη ποιότητα από 100% φυσικές, διαλεχτές και τραγανές πατάτες, τα Tsakiris chips, επενδύουν συνεχώς  στην καινοτομία και ενισχύουν την γκάμα προϊόντων τους με γεύσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία στους καταναλωτές.

Τα νέα TSAKIRIS Ξίδι με την ξεχωριστή γεύση και το πικάντικο άρωμά τους, αποτελούν την ιδανική πρόταση για τις καλοκαιρινές μας στιγμές και υπόσχονται να γίνουν μία από τις αγαπημένες «Ελληνικές Γεύσεις»!

Τα Tsakiris Chips με γεύση Ξίδι είναι ένα μοναδικό προϊόν που ακολουθεί την τάση της αγοράς για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στα chips πατάτας και ενδυναμώνει την παρουσία της σειράς Tsakiris chips «Ελληνικές γεύσεις» σε εποχιακές και κλειστές αγορές με υψηλό τουριστικό ενδιαφέρον. Ακολουθώντας τη γνώριμη συνταγή επιτυχίας που έχει κάνει τα TSAKIRIS chips να ξεχωρίζουν για δεκαετίες,  τα νέα Tsakiris Chips Ξίδι εμπλουτίζουν τη μεγάλη γκάμα απολαυστικών snacks που προσφέρει η εταιρία και ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο τη θέση της στην αγορά.

Γνωρίζετε ότι:

– Τα TSAKIRIS chips είναι τα πρώτα ελληνικά πατατάκια που έκαναν την εμφάνιση τους στην χώρα μας το 1954.

– Ο Τσακίρης ταξιδεύει σε περιοχές της Ελλάδας που ξεχωρίζουν για τις ποικιλίες από πατάτες, αναγνωρισμένες για τη μοναδική τους ποιότητα και γεύση.

– Τα TSAKIRIS chips είναι κατ’ εξοχήν ελληνικό προϊόν που παράγεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Αταλάντη Φθιώτιδος.

Λίγα Λόγια για την ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΒΕΕ

Η TΣΑΚΙΡΗΣ ΑΒΕΕ είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής chips και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία snacks πατάτας στην ελληνική αγορά. Με μακρόχρονη παράδοση στην παραγωγή chips υψηλής ποιότητας στη Ελλάδα, που ξεκινά από το 1954, και ως θυγατρική εταιρία της Coca-Cola Τρία Έψιλον από το 2004, η εταιρία σήμερα έχει επεκταθεί ευρύτερα στην αγορά των snacks, με ευρεία γκάμα νέων προϊόντων chips. Με γνώμονα την εξέλιξη της κληρονομιάς TSAKIRIS και με σεβασμό στις διατροφικές απαιτήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, κάθε ηλικίας, η μάρκα σταθερά επενδύει σε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα σνακ με ελληνική ταυτότητα, επιλεγμένες πρώτες ύλες και διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής.

Όλα τα προϊόντα πατάτας TSAKIRIS παράγονται σε μία σύγχρονη βιομηχανική εγκατάσταση 25.000 τμ με έδρα την Αταλάντη Φθιώτιδας. Τα TSAKIRIS Chips, μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες των Ελλήνων καταναλωτών, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες και φυσικά την αξεπέραστη τραγανή γεύση της φυσικής πατάτας. Η ποικιλία των προϊόντων TSAKIRIS περιλαμβάνει,  τα TSAKIRIS Sticks, τα πρώτα πατατάκια σε μορφή sticks στην ελληνική αγορά, τη σειρά Tsakiris chips «Γεύσεις από Ελλάδα» με συνταγές και συστατικά από δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς καθώς και τα τραγανά  πατατάκια TSAKIRIS Κυματιστά.

Πρόσφατα στην ποικιλία των προϊόντων Τσακίρης, προστέθηκε η αποκλειστική σειρά Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ, όπου για πρώτη φορά, 2 διαφορετικές γεύσεις και 2 σχήματα συνδυάζονται στην ίδια συσκευασία σε 5 μοναδικούς συνδυασμούς.

Η ΤΣΑΚΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε., με μακρόχρονη παράδοση, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, χρησιμοποιώντας πάντοτε επιλεγμένες πρώτες ύλες, καθώς και στη συνεργασία της με τοπικούς Έλληνες παραγωγούς, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και αξιοποιώντας συνεργασίες με ελληνικούς συνεταιρισμούς. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιείται συνεχής αναβάθμιση του εργοστασίου της εταιρείας στην Αταλάντη Φθιώτιδας, τόσο σε επίπεδο ποιότητας και διαδικασιών, όσο και σε επίπεδο περιβαλλοντικών επιδόσεων, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες: facebook.com/TsakirisChipsOfficial