Η παράσταση με τίτλο Tromopolisαιώνες τώρα των Βαγγέλη Νάση και Νίκου Ιωαννίδη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα θα παρουσιάζεται στο

θέατρο Χυτήριο από τις 26 Νοεμβρίου.

Μέσα από κωμικά και σατυρικά κείμενα μεταφερόμαστε στην Αθήνα του μέλλοντος. Σε ένα μέλλον που μπορούμε όχι απλώς να φανταστούμε, αλλά και να παρατηρήσουμε, εκτυλίσσεται  μια σειρά από χιουμοριστικά επεισοδία που «πατούν» στο σήμερα για να σχολιάσουν το αύριο, και αντίστροφα.

Στην διάρκεια μόλις μιας ημέρας, συναντάμε ανθρώπους που βρίσκονται διαρκώς σε μεταβατική κατάσταση. Άλλοι φοβούνται πράγματα όπως η μοναξιά ή ο γάμος, άλλοι αγαπούν τις καταχρήσεις, άλλοι… μεταλλάσσονται και άλλοι ζητούν τα ρέστα απ’ τον Θεό. 

Στην Αθήνα του μέλλοντος είναι πολύ φυσιολογικό στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη  να  συναντάς έναν νέγρο και έναν κινέζο εύζωνα να διαφωνούν για το ποιος είναι πιο έλληνας. Στην Αθήνα του μέλλοντος είναι πολύ φυσιολογικό οι άνθρωποι να ζουν στον κυβερνοχώρο τους και να αποστειρώνονται ανά δευτερόλεπτο. Στην Αθήνα του μέλλοντος το κάπνισμα είναι χειρότερο και από φόνο. Στην Αθήνα του μέλλοντος οι Καρυάτιδες… ζωντανεύουν!

Μια παράσταση που χρησιμοποιεί σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για να σατιρίσει τα πιο αυθεντικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά και καταστάσεις.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Παίζουν: Γιώργος Χρυσοστόμου, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Μένη Κωνσταντινίδου,  Νίκος Ιωαννίδης,  Άννα Αθανασιάδη, Βαγγέλης Νάσης,   Γρηγόρης Ποιμενίδης

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κουστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Κίνηση – Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη
Video:  Μάνος Αρβανιτάκης – Νίκος Δημητριάδης
Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Χρυσοστόμου

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Θωμάς