Το Τρίφωνο, η Ερωφίλη, ο Δημήτρης Υφαντής και ο Γιώργος Περαντάκος συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι και το αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο

με συναυλίες μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Φέτος το καλοκαίρι Τρίφωνο επέλεξε να παρουσιάσει δύο διαφορετικά προγράμματα.

Ένα πρόγραμμα εφ όλης της ύλης, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του καινούριου άλμπουμ με τίτλο Τα Τζιτζίκια του Χειμώνα, που θα περιλαμβάνει τραγούδια από το δισκογραφημένο ρεπερτόριο τους, καθώς και από το σύνολο της Ελληνικής δισκογραφίας, ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με ηχοχρώματα από τη Δύση ως την Ανατολή.

Και ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα με ένα μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο, έναν από τους κορυφαίους ποιητές μας, που σφράγισε με τους στίχους του μεγάλο μέρος της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού.

Παρουσιάζονται τραγούδια του από τη συνεργασία του με τους σημαντικότερους Έλληνες σύνθετες όπως Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Μούτσης και άλλους.

Οι στίχοι του πάντα επίκαιροι και οι μελωδίες τραγουδισμένες από τα στόματα όλων των Ελλήνων, παρουσιάζονται σε ένα δίωρο μουσικό αφιέρωμα με μια  ξεχωριστή προσέγγιση.

Χάρτινο Το φεγγαράκι, Αθανασία, Μάνα μου Ελλάς, Κεμάλ, Περσεφόνη και πολλά άλλα… είναι αυτά που θα ακούσουμε και θα τραγουδήσουμε στο μοναδικό αυτό αφιέρωμα.

Το πρόγραμμα των συναυλιών:

Παρασκευή 2/9 – ΑΡΓΟΣ (αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο. Συμμετέχει παιδική χορωδία).
Σάββατο 3/9  – ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ
Κυριακή  4/9 – ΔΡΥΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου διοργανώνει την Κυριακη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. έντεχνη – λαϊκή συναυλία με την Συμφωνική Ορχήστρα \’\’Νέων Ελλάδος\’\’, υπό την Δ/νση του Βαγγέλη Αραμπατζή, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο \’\’Τσούκες\’\’  του Δρυμού Θεσσαλονίκης. 

Συμμετέχει το συγκρότημα \’\’ΤΡΙΦΩΝΟ\’\’ (Απονομή τιμητικής πλακέτας)!
Είσοδος ελεύθερη!

Τετάρτη 7/9 – ΚΙΛΚΙΣ
Πέμπτη 8/9 – ΧΑΙΔΑΡΙ
Tρίτη 13/9 – ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Τέλη Σεπτεμβρίου – ΛΕΥΚΩΣΙΑ (Δύο συναυλίες. Θα ανακοινωθεί άμεσα η ακριβής ημερομηνία)