Από 16 έως 30 Δεκεμβρίου και για πέμπτη συνεχή χρονιά παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής μια ολοκαίνουργια διαστημική περιπέτεια σκιών γεμάτη χιούμορ και μουσική με τίτλο «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο φεγγάρι».

Μουσικοί συνοδοιπόροι του: ο άνθρωπος- ορχήστρα, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο Θάνος Κοσμίδης από τους Burger Project και η γυναικεία ορχήστρα “Smyrna”.

Στις 22 και 23 Δεκεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Σχέδιο και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Παπαδημητρίου, με αφηγητή τον Μανώλη Μαυροματάκη, σε σκηνοθεσία-σκηνογραφία του Ηλία Καρελλά, θα παρουσιαστεί η συναυλία-παράσταση «Να τα πούμε;».

Στο σταθερό πλέον παιδικό του στέκι, το θέατρο Κάππα το «Αγόρι με τη βαλίτσα» μετρά ήδη δύο μήνες επιτυχίας. Έτσι, τον Δεκέμβριο, εκτός από τις Κυριακές στις 11.30 το πρωί, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το έργο του δημοφιλέστερου συγγραφέα για παιδιά και εφήβους Μάικ Κένι στην υπέροχη μετάφραση-διασκευή της Ξένιας Καλογεροπούλου τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (Τρίτη 26 Δεκεμβρίου) στις 11.30 το πρωί.

Φωτογραφία: © Γερασιμοπούλου Stage Photos


Διαβάστε επίσης:

«Να τα πούμε;»: Γιορτινές συναυλίες από το Ελληνικό Σχέδιο στη Στέγη

Το αγόρι με τη βαλίτσα, από τον «Θίασο Ηλία Καρελλά» στο Θέατρο Κάππα