Τρεις δράσεις που καλούν καθένα από εμάς να «διηγηθεί» τις δικές του Ιστορίες.

1η Δράση

Με κείμενο, φωτογραφία ή ταινία μικρού μήκους καλούνται όλοι να καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία για τη σημερινή πρωτόγνωρη πραγματικότητα που βιώνουμε, η οποία με τη συμβολή ειδικών συνεργατών του Φεστιβάλ θα παρουσιαστεί στο διαδίκτυο, κοινωνώντας έτσι ο ένας την εμπειρία του άλλου, μια μεταξύ μας συνομιλία, μια συζήτηση συμβάντων, σκέψεων και συναισθημάτων.

Παράλληλα το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων μας προσκαλεί σε διαδικτυακές δράσεις για όλη την οικογένεια ή για τις παρέες.

2η δράση

Όλη η οικογένεια ή η παρέα συμμετέχει σε ένα εργαστήρι onlineτης Κινηματογραφικής Λέσχης. Βλέπει μια ταινία και συμμετέχει σε ένα κύκλο δημιουργικών κινηματογραφικών δραστηριοτήτων.
3η δράση: Όλη η οικογένεια ή η παρέα συμμετέχει σε ένα onlineεργαστήρι κινηματογραφικής ταινίας.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τις δράσεις που επιθυμεί και να επιλέξει τη συμμετοχή του στον παρακάτω σύνδεσμο.

Παράλληλα, με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι καθημερινές διαδικτυακές συναντήσεις των θεατών με το Cine Club και τις online προβολές του στις 9 μμ, στην σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook αλλά και στο κανάλι του στο Youtube.

Σημειώνουμε τέλος ότι σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το εκπαιδευτικό site με τη νέα πλατφόρμα μέσω της οποίας υλοποιείται αυτές τις μέρες η εκπαίδευση δεκάδων εκπαιδευτικών από όλη την χώρα, που παρακολουθούν την εξ αποστάσεως δράση e-lesxi / Κινηματογραφική Λέσχη στο Σχολείο. Η δράση παραμένει ανοιχτή και δέχεται και νέους συμμετέχοντες μέσα από την διεύθυνση εδώ.

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις προσφέρεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

#ΜένουμεΣπίτι, αλλά Δημιουργικοί, #ΚάνουμεΔράσεις!!!