Ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης και ο Μύρων Στρατής, στο Σταυρός του Νότου Club, από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Καλό κουράγιο.

Ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης και ο Μύρων Στρατής, στο Σταυρός του Νότου Club από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Στα πλαίσια των τελευταίων μακάβριων πολιτικών εξελίξεων ο καλλιτέχνης δωματίου Μανώλης Φάμελλος μετακινείται επειγόντως από την κεντρική σκηνή (του Σταυρού του Νότου) ένα κλικ αριστερά και ξαναπερνά μετά από 6 χρόνια (διατυμπανίζοντας σιγανά και ταπεινά την ανάγκη του ως φιλοτιμία) το κατώφλι του ανανεωμένου και φιλικότερου προς το περιβάλλον club.

Εκεί θα συναντήσει τον επίσημο συνοδοιπόρο του, Στάθη Δρογώση, που ασκεί την ίδια πολιτική στον χώρο,διατηρώντας βέβαια ένα πιο εξτρεμιστικό-αντιεξουσιαστικό προφίλ, προκειμένου έντεχνα να προσελκύσει τις πλέον απογοητευμένες μονάδες(θύματα) του κοινού.

Στον ρόλο της εκ του μακρώθεν δραστήριας αλλά στην ουσία αποπολιτικοποιημένης γενιάς του διαδικτύου, ο νέος και ωραίος εκ πρώτης όψεως τραγουδοποιός Μύρωνας Στρατής, αμήχανα προσπαθεί να αρθρώσει νέο λόγο αλλά φοβούμαστε πως ελάχιστα θα ακουστεί μέσα στην οχλοβοή της άνωθεν κοκκορομαχίας.

Στο ρόλο του κούκου θα εμφανίζονται περιοδικά καλλιτέχνες και ανένταχτα σχήματα της Αριστεράς. Την αρχή κάνει το συγκρότημα ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ από την Δράμα, το οποίο θα εμφανίζεται εν μέσω του δράματος που θα εκτυλίσσεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα στον χώρο του Σταυρού του Μαρτυρίου).

INFO
Σταυρός του Νότου,
Θαρύππου & Φραντζή
Τηλ: 210 3210731, Εναρξη 23:00,
Είσοδος: 6€, Φοιτητικό: 4€