Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει την έκθεση Travel από τις  22 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Μετά τις  καλοκαιρινές διακοπές έρχεται να παρατείνει τις αναμνήσεις  των καλοκαιρινών διακοπών και να μας μεταφέρει σε γνωστά αλλά  και άγνωστα μέρη. Φωτογραφίες από ταξίδια μακρινά και  κοντινά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα εκτεθούν στη γκαλερί  κεντρίζοντας το ενδιαφέρον και τη φαντασία των θεατών. Οι  φωτογράφοι άλλοτε απεικονίζουν μέρη και καταστάσεις οικείες  και άλλοτε μας ταξιδεύουν σε πρωτόγνωρα μέρη, προσκαλώντας  και προκαλώντας μας να βιώσουμε έστω και για λίγο το  διαφορετικό και το άγνωστο.

Σε αυτή την έκθεση θα  παρουσιάσουν δουλειά τους στη Blank Wall Gallery περίπου 100  καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δείχνοντάς μας  μέσα από τη δική τους ματιά τα μέρη που επισκέφθηκαν.

Η έκθεση θα παραμείνει στη γκαλερί μέχρι τις 4 Οκτωβρίου και  όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν λίγο ακόμα έστω και νοερά  μέσα από αυτές τις φωτογραφίες είναι ευπρόσδεκτοι να την  απολαύσουν.

Κεντρική εικόνα θέματος: Marc Apers # Belgium # Travellers