Οι Toxic Rabbits επιστρέφουν με ολόφρεσκο νέο single (Abyss) πιάνοντας το νήμα από εκεί που το αφήσανε με το ντεμπούτο τους LP City of Dead Lights (2019, Sound Effect Records). To Post Punk/Alternative κουαρτέτο της Αθήνας, έχοντας στο roster τη Δανάη Κασίμη, τον Strange C, τον Dim Pap Man και τον Γιώργο Δαμέλλο, επανέρχεται κυριολεκτικά «διψασμένο» επί σκηνής μετά από 1μιση χρόνο. Στο Six Dogs θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το νέο υλικό που έχουν ετοιμάσει μέσα στη καραντίνα καθώς και old time classics από την πρώτη δισκογραφική δουλειά.

Head On είναι μια heavy rock/post punk μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2014. O πρώτος τους δίσκος “Ubik”, κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018, και διαδικτυακά αλλά και σε Βινύλιο από την ίδια την μπάντα. Το καλοκαίρι του 2019, κυκλοφόρησαν -διαδικτυακά- το ομώνυμο ορχηστρικό single τους. Η τελευταία κυκλοφορία της μπάντας έγινε τον Γενάρη του 2020, με τίτλο “Robert Christgau//Greil Marcus” και αποτελείται από δύο καινούρια κομμάτια.

* Ο χώρος θα λειτουργήσει COVID-Free, δηλαδή μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, επιδεικνύοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό.