Του σκοινιού τα μανταλάκια, (αν μπορούσατε να ακούσετε τι λένε τα βράδια τα μανταλάκια της μπουγάδας), νέο παιδικό βιβλίο απο τον Αντώνη Παπαθεοδούλου.

Θα βλέπατε ότι μοιάζουν πολύ μ’ εσάς και τους φίλους σας: τσακώνονται, ησυχάζουν, σπρώχνονται, αλλά, όταν χρειαστεί να σηκώσουν τη βαριά χειμωνιάτικη μπουγάδα, δίνουν όλοι ένα χεράκι!
Εξαιρετική εικονογράφηση από τον Πέτρο Μπουλούμπαση και ένα υπέροχο κείμενο γραμμένο με χιούμορ από τον περσινό νικητή τον βραβείων του περιοδικού Διαβάζω Αντώνη Παπαθεοδούλου.

Η σειρά «Χωρίς σωσίβιο» είναι σχεδιασμένη για παιδιά 6-8 ετών, που έχουν κατακτήσει τον μηχανισμό της ανάγνωσης και κάνουν τις πρώτες προσπάθειες να διαβάσουν μόνα τους. Αποτελείται από τρία επίπεδα με αυξανόμενη αναγνωστική δυσκολία. Οι έγχρωμες εικόνες κάνουν ελκυστική την ανάγνωση, οι χαρακτήρες των ηρώων θα κερδίσουν αμέσως τα παιδιά, που θα ταυτιστούν μαζί τους, ενώ οι ιστορίες είναι γραμμένες από καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς. Η παιδαγωγική επιμέλεια, η κατάλληλα επιλεγμένη γραμματοσειρά και το βολικό μέγεθος των βιβλίων, ο αριθμός των λέξεων και οι δραστηριότητες ανάγνωσης στο τέλος κάθε βιβλίου θα κάνουν τη σειρά την πρώτη σας επιλογή.