Στις 28 Δεκεμβρίου 2015 ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες Έλληνες drummer, ο Alex Drakos Ktistakis (Αλέξανδρος Κτιστάκης), παρουσιάζει την πρώτη του προσωπική δουλειά στο Theater Stage του GAZARTE με το γνωστό του σχήμα, το Alex Drakos Trio. Η μουσική του Alex Drakos Trio έχει ως αφετηρία την Jazz ενώ παράλληλα δανείζεται στοιχεία από πολλά διαφορετικά είδη μουσικής όπως την rock, την pop, την electro αλλά και την παραδοσιακή Ελληνική μουσική και όλα αυτά σε συνδυασμό με προηχογραφημένη αφήγηση, ποίηση και λόγο.

Από την ιδιαίτερη αυτή μείξη των επιμέρους στοιχείων σε συνδυασμό με μία εντυπωσιακή video προβολή και έναν ατμοσφαιρικό σχεδιασμό φώτων, συντίθεται μία ιστορία εσωτερικής αναζήτησης. Ένα αποτέλεσμα με αφηγηματικό χαρακτήρα, μία ιστορία όπου κάθε σύνθεση αποτελεί σταθμό αυτής διατηρώντας παράλληλα τη μοναδικότητά της. Μία μουσική πολυποίκιλη και ατμοσφαιρική που καθηλώνει τον ακροατή και ξεπερνά τα όρια της Jazz αισθητικά.

Alex Drakos Trio στις 28 Δεκεμβρίου στο Theater Stage του GAZARTE! Μην το χάσετε!

  

Συντελεστές:

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, samples)

Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο, πλήκτρα)

Ντίνος Μάνος (ακουστικό μπάσο, ηλεκτρικό μπάσο)

Ολγα Τζίμου video art

Δημήτρης Καρπούζας ηχοληψία (front of house)

Μαρία Βενετάκη σχεδιασμός, χειρισμός φώτων

Το ντεμπούτο άλμπουμ του Alex Drakos Trio με τίτλο “TORA”, θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο 2015 από την PuzzleMusik. Διαβάστε περισσότερα εδώ.