Στις 9 Οκτωβρίου και μέχρι και τις 15 του μηνός, οι μουσικές αποδράσεις από την καθημερινότητα, συνεχίζονται με τον αγαπητό Tonino Carotone!

Η τέχνη του Tonino Carotone εξελίσσεται σε πλήρη συμβατότητα με την ευαισθησία του. Αυτή είναι μια απλή διαπίστωση που μπορεί να κάνει κανείς αν έχει παρακολουθήσει την πορεία του σε έναν διεθνικό ποπ / τζαζ / φολκ δρόμο που καλύπτει μια δεκαετία.

Η καλλιτεχνική – και ανθρώπινη, φυσικά – αυτή ευαισθησία του γνωστού μας Βάσκου τραγουδιστή / performer καταγράφεται άψογα στον πρόσφατο δίσκο του, Ciao, Mortali!, όπου το χιούμορ του εξοπλίζεται με ακόμα πιο ισχυρή μουσική και αγκαλιάζει ροκ, φλαμένκο, τάνγκο, ιταλική ποπ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο Carotone είναι ένας καινούριος αυθεντικός εκφραστής της σύγχρονης λαϊκής μουσικής που φέρει το πνεύμα του δρόμου – σε συνδυασμό με ethnic και world μουσικές, με χιούμορ και έκδηλη κοινωνική ευαισθησία, ανοίγοντας πια τον δικό του δρόμο… Μαζί του οι Arpioni, ένα πολυμελές ska γκρουπ από την Ιταλία, μόνιμοι πλέον συνεργάτες του Carotone.