Άραγε πόση τέχνη χωράει μέσα σ’ έναν Κύκλο, σ’ ένα Tondo; Μία επίσκεψη στην γκαλερί μας αρκεί για να σας πείσει!

Σε μία εικαστική πρωτοτυπία 18 σημαντικοί καλλιτέχνες, ζωγράφοι και γλύπτες αποκαλύπτουν ότι η ίδια η τέχνη είναι τελικά εγγεγραμμένη στην ανθρώπινη φύση. Η Sianti gallery προκάλεσε κάποιους από τους αγαπημένους εικαστικούς να δουλέψουν σε μία στρογγυλή επιφάνεια επιτρέποντάς τους να δώσουν έμφαση στο κέντρο της εικόνας. Δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αυτάρκειας ή έναν αποχωρισμό από τον περιβάλλοντα χώρο το αποτέλεσμα είναι μία εκπληκτική απεικόνιση των ατελείωτων δυνατοτήτων που περιέχονται σε έναν κύκλο.

Η ομάδα της Sianti Gallery χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα δίνει τη δυνατότητα για μια εικαστική εμπειρία με κάθε δυνατό τρόπο. Η Τέχνη είναι για όλους και η αγάπη μας γι’ αυτή διάχυτη!

Εικονική περιήγηση

Το virtual 360 video της έκθεσης “Tondo”, σας επιβεβαιώνει ότι τα έργα τέχνης μπορούν να συγκινήσουν ακόμα κι όταν τα απολαμβάνει κανείς σε μία άλλη εικονική πραγματικότητα.

Κάντε την εικονική περιήγηση εδώ.

Διαδικτυακή ξενάγηση

Ο επιμελητής της έκθεσης, Μάνος Στεφανίδης, αποκαλύπτει κάποιες προεκτάσεις του Κύκλου στην πρώτη ξενάγηση!

Οι καλλιτέχνες μιλούν για την εμπειρία τους

Πόσο τους επηρέασε η πρωτόγνωρη πρόκληση του σχήματος; Πόση έμπνευση χωράει σ’ έναν Κύκλο; Αυτές και άλλες σκέψεις τους μοιράζονται με μας οι εικαστικοί στα βίντεο που ακολουθούν.

Κατάλογος της έκθεσης

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο της έκθεσης εδώ.