Ο πολυχώρος πολιτισμού Διέλευσις παρουσιάζει την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 τη Λάρα Έιντι και τον Γιώτη Παρασκευαϊδη σε μία μουσική βραδιά με τίτλο Το Woodstock συναντά τα 20’s.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Λάρα Έιντι και ο κιθαρίστας – συνθέτης Γιώτης Παρασκευαΐδης αφήνουν στην άκρη τον άκρατο ενθουσιασμό τους για τα πολλά όργανα, για να παρουσιάσουν κάτι πιο απλό, αλλά εξίσου συναρπαστικό.

Μετά από μια αυθόρμητη και αυτοσχεδιαστική παρουσίαση σε βραδιά ποίησης, συμφώνησαν ότι τα ντουέτα είναι απίθανα και δεν υπάρχουν όρια στη μουσική σύνθεση.

Συνοδεύστε τους, λοιπόν, στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις», σε μια βραδιά όπου θα παίξουν ένα μουσικό συνονθύλευμα  jazz, blues και pop κομματιών το οποίο θα κινείται μεταξύ της Melody Gardot, της  Ella Fitzerald, του Ed-Sheeran, των Beatles, του Kurt Elling, της Joni Mitchell. Όντως πρόκειται για ένα ετερόκλητο μουσικό μείγμα.

Υπόσχονται ένα βράδυ ταξιδιάρικο και ήρεμο, με φωνή, κιθάρα, πιάνο και την αστείρευτη ενέργειά τους, που θα σας μεταφέρει πίσω σε μιαν άλλη εποχή, την οποία και θα ήθελαν να αναβιώσουν.  

Λάρα Έιντι: φωνή, πιάνο
Γιώτης Παρασκευαΐδης: κιθάρα