Εντυπωσιακότερο
Επικότερο
Νερό… εκρηκτικότερο ever!

Όλοι μαζί ξανά, πιο νεροεπικά από ποτέ!

Το απόλυτο υδάτινο γεγονός έρχεται για να πλημμυρίσει την Αθήνα με μια τεράστια έκρηξη νερού και μουσικής, σηματοδοτώντας με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο την έναρξη του καλοκαιριού.

Ναι είναι αλήθεια, φεστιβάλ ξανά!

Πάνω από 30.000 επισκέπτες ετοιμάζονται μαζί με εσένα για να ζήσουν το πάρτι της ζωής τους. Μια ολόκληρη μέρα γεμάτη ένταση, μουσική, αγάπη και χορό, ΕΡΧΕΤΑΙ!

Τεράστια κανόνια νερού, θεαματικές φλόγες, δεκάδες animaters, Co2 εκτοξευτές και μία άκρως εντυπωσιακή σκηνή ετοιμάζονται να σε υποδεχτούν στον ειδικά μεταμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ.

Η απόλυτη μέρα του καλοκαιριού θα ντυθεί μουσικά από τους πιο γνωστούς Trappers όλης της Ελλάδος, πολυσυζητημένους Influencers και TikTokers αλλά και από εμφανίσεις έκπληξη που θα συζητηθούν, δημιουργώντας έτσι έναν μαγικό υδάτινο κόσμο που εσύ ονειρεύτηκες.

Φέτος το καλοκαίρι χορεύουμε ξανά όλοι μαζί στο WaterBoom Festival.

Το Waterboom Festival 2022 θα ανοίξει η Έλενα Κρεμλίδου ενώ κεντρικός παρουσιαστής του φεστιβάλ θα είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Χιλιάδες νερομαχίες, μάχες σώμα με σώμα με νεροπίστολα, γιγάντιες μπουρμπουλήθρες, διαδραστικά παιχνίδια, και happenings θα σου χαρίσουν μοναδικά διασκεδαστικές στιγμές.

Μέσα στην πιο πρωτότυπη γιορτή ο πεινασμένος το νερό δεν το φοβάται γιατί εκεί θα βρεις ένα από τα μεγαλύτερα street food area με πάνω από δέκα διάσημα food kiosks που θα σε ταξιδέψουν στην πιο μοναδικά γευστική εμπειρία.

Φέτος το καλοκαίρι κάνουμε τα όνειρα μας αληθινά – όπως ποτέ άλλοτε!