Οι Εκδόσεις Λίθος αποτελούν γεγονός. Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των γραφικών τεχνών, οι ιθύνοντες του εκδοτικού οίκου υλοποίησαν το μεγάλο τους όραμα,με στόχο να δώσουντην δυνατότητα σε «νέους» συγγραφείς να επικοινωνήσουν με το αναγνωστικό κοινό.

 

Έτσι, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λίθος το βιβλίο της Φιλιώς Παρθένη με τίτλο “Το Βραχονήσι”.

 

Το βιβλίο:

Έξι διαφορετικοί, αταίριαστοι άνθρωποι, που υπό φυσιολογικές συνθήκες –αν δηλαδή οι πλακατζούδες δυνάμεις του σύμπαντος δεν τύχαινε να καταληφθούν από προσωρινή σχιζοφρένεια– δεν επρόκειτο να συναντηθούν ποτέ, θα αναχωρήσουν από την Αθήνα με προορισμό ένα πολυτελές ξενοδοχείο των Χανίων. Το χρειάζονται απεγνωσμένα. Επειδή απογοητεύτηκαν, προδόθηκαν, απολύθηκαν, κλάταραν!

 

Η μανιακή φωτογράφος Λυδία, με σκοπό ζωής μια μοναδική, πετυχημένη έκθεση φωτογραφίας· ο Μάρκος, ο πιο γκαντέμης άνθρωπος σε όλο τον κόσμο· η Κάλι, που έχασε μέσα από τα χέρια της την πολυπόθητη προαγωγή από την τρισάθλια Τασία Τρίχα· ο γοητευτικός Απόλλωνας, που παράτησε την πετυχημένη του καριέρα σαν δικηγόρος· η Άννυ, που λατρεύει το φενγκ σούι και μόλις έπιασε τον αρραβωνιαστικό της να την απατάει· και τέλος ο μυστήριος και απρόσιτος Ιωσήφ, ο καπετάνιος τους.

 

Θα ναυαγήσουν σε ένα απομονωμένο βραχονήσι κάπου στο Λυβικό πέλαγος, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα αφηνιασμένα στοιχεία της φύσης, θα αγωνιστούν κόντρα στις αντίξοες συνθήκες, θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν! Θα μαλώσουν, θα ερωτευτούν, θα κλά- ψουν, θα μοιραστούν ένα κοινό κομμάτι ζωής!

 

Η συγγραφέας:

Η Φιλιώ Παρθένη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε διαιτολογία και εργάστηκε για πολλά

χρόνια ως γυμνάστρια. Σήμερα είναι προπονήτρια πολεμικών τεχνών, ενώ παράλληλα ασχολείται συστηματικά με το κρυφό της πάθος, τη συγγραφή. Το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο Προς κυρία Σ.Δ.: Ο άντρας σας, σας απατάει…, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ.