Το 11ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής της Πάτμου κλείνει φέτος με ένα αφιέρωμα στη θρησκευτική μουσική από το Voyage Jazz Quartet το οποίο θα παρουσιάσει τραγούδια Gospel, Spirituals, Blues αλλά και αποσπάσματα από το SACRED CONCERT του σπουδαίου Duke Ellington.

Το  Voyage Jazz Quartet αποτελείται από καταξιωμένους στο χώρο της Jazz μουσικούς. Πνευματικός του πατέρας είναι ο Αλέξανδρος Χρηστίδης. Όλα τα μέλη του κουαρτέτου, έχουν ενεργό παρουσία στα μουσικά δρώμενα της χώρας την τελευταία εικοσαετία. Η μουσική του Voyage Jazz Quartet περιλαμβάνει στοιχεία από την Jazz, την Αφροκουβάνικη μουσική, τις μουσικές του κόσμου αλλά και την Ελληνική  παράδοση. Όλες αυτές οι επιρροές δημιουργικά συνδυασμένες παρουσιάζονται με όχημα τον αυτοσχεδιασμό σε μια συναυλία Jazz υψηλής τέχνης και αισθητικής.

Το 11ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου στηρίζεται οικονομικά από τον Δήμο Πάτμου, την Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου- Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου, το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού, τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Άλκης Μπαλτάς
Οργάνωση: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πάτμου