Συν-υφαίνουμε μαζί διαδικτυακά

Σε περίοδους κρίσης και ανασφάλειας, όπως αυτή που διανύουμε, δεν σταματάμε να εκφραζόμαστε δημιουργικά και να παράγουμε τέχνη σε κάθε της μορφή! Οι συμμετέχουσες του προγράμματος Συν-υφαίνοντας μαζί διατηρούν το ραντεβού τους τις Πέμπτες και συνεχίζουν να δημιουργούν το μοναδικό τους υφαντό, ένα έργο που αποτελείται από μικρά κομμάτια προσωπικής έκφρασης και δημιουργίας.

Η Βικτώρια διαβάζει

Η Βικτώρια διαβάζει ηλεκτρονικά! Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 η Λέσχη ανάγνωσης συζητά για το βιβλίο του Στρατή Μυριβήλη η Δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά.

Οι συζητήσεις πραγματοποιούνται με βασική γλώσσα τα ελληνικά και απευθύνεται σε όλες και όλους! Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήματα συμμετοχής, στειλτε μας email στο [email protected]

#MyVictoria

Το Πεδίο του Άρεως είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καθημερινότητα των Αθηναίων από την εποχή του Όθωνα μέχρι και σήμερα. Τόπος αναψυχής και στρατιωτικών ασκήσεων τον 19ο αιώνα, προσωρινό καταφύγιο για πρόσφυγες της Μικρασιατικής Καταστροφής στα 1920, δημόσιο πάρκο και χώρος πρασίνου από το 1936 μέχρι και έπειτα.

Τo Πάρκο σφύζει καθημερινά από ζωή καθώς αποτελεί την μοναδική δυνατότητα επαφής με την φύση για ένα σημαντικό τμήμα των κατοίκων του κέντρου, μεταξύ αυτών και η γειτονιά μας. Στην εποχή του Covid-19 αναδεικνύεται η αξία ανοιχτών χώρων πρασίνου που μπορούν να φιλοξενήσουν πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες προσβάσιμες σε όλους. Η επαφή με την φύση, η δυνατότητα σωματικής άσκησης και η τέχνη είναι δικαίωμα όλων!


Κεντρική φωτογραφία θέματος: Πεδίο του Άρεως, by Maria Boucaouris