Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία θεάτρου Κούλα η Πλανιδού ανεβάζει τη νέα της θεατρική παραγωγή, Το Τσίρκο, του Νίκου Ζακόπουλου, που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Φούρνος από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 14 Μαρτίου του 2010.

Ένα τσίρκο εν πλω με προορισμό τη γη της επαγγελίας. Ένα ζευγάρι γελωτοποιών χρίζεται κατά λάθος (ή κατ\’ ανάγκη;) παγκόσμιο σύμβολο ιδανικού. Κάθε επιβάτης ταγμένος στο προσωπικό του νούμερο. Ο εκφωνητής καθοδηγεί και υπνωτίζει.

Εικοσιτέσσερις εικόνες – εικοσιτέσσερα διαφημιστικά σποτ προωθούν,  εν αγνοία των πρωταγωνιστών τους, ό,τι πουλιέται και αγοράζεται υπό την επωνυμία Αfta-City. Υπάρχει πραγματικά Αfta-City ή πρόκειται για την πιο επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια όλων των εποχών;

Παίζουν οι ηθοποιοί: Εξαρχόπουλος Κωνσταντίνος,  Ζώη Κασσιανή, Ιωακείμ Χριστίνα, Καπή Φωτεινή, Κουβούσης Θανάσης, Λώλος Στέφανος, Μαρινάκου Γεωργία, Παρτσουνίδου Κέλλυ, Στυλιανίδη Αναστασία.

Η σκηνοθεσία είναι των: Καπή Φωτεινής, Κουβούση Θανάση, Στυλιανίδη Αναστασίας. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της  Χρύσας Δαπόντε και της ομάδας Κούλα η Πλανιδού. Η πρωτότυπη μουσική είναι του Τάσου Σωτηράκη και οι φωτισμοί του Παναγιώτη Μανούση.