Χτες έκανε πρεμιέρα στο YouTube η εμφάνιση του συγκροτήματος το 2001 στο show Later.. With Jools Holland με τα τραγούδια “Fell In Love With A Girl/ Let’s Shake Hands”. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια εμφανίστηκαν στην Βρετανική τηλεόραση. Επιπλέον τραγούδια από το ιστορικό γεγονός θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο επίσημο YouTube Channel των White Stripes. Δείτε την εμφάνιση εδώ.

To “The White Stripes Greatest Hits” συγκεντρώνει 26 ήδη κυκλοφορημένα τραγούδια συμπεριλαμβανομένων των “Seven Nation Army”, “Fell In Love With A Girl”, “Hotel Yorba”, “Dead Leaves And The Dirty Ground”, “Hello Operator”, “Icky Thump”, “Apple Blossom” μεταξύ άλλων. Το album έκανε πρεμιέρα στην κορυφή του Billboard “Current Rock Albums” και “Current Alternative Albums” charts με την κυκλοφορία του στην Αμερική τον Δεκέμβριο. Επιπλέον το “The White Stripes Greatest Hits” έφτασε στην 2η θέση του Billboard “Vinyl Albums” chart και στην 4η θέση των “Top Albums” και “Top Current Albums” charts.

Τέλος μία exclusive συλλογή με B-sides singles κυκλοφόρησε ψηφιακά σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η πρώτη τους ψηφιακή κυκλοφορία στις Η.Π.Α. και τον Καναδά. Ακούστε εδώ σπάνια tracks και αγαπημένες live εμφανίσεις.

THE WHITE STRIPES GREATEST HITS TRACK LIST

Let’s Shake Hands
The Big Three Killed My Baby
Fell In Love With A Girl
Hello Operator
I’m Slowly Turning Into You
The Hardest Button To Button
The Nurse
Screwdriver
Dead Leaves And The Dirty Ground
Death Letter
We’re Going To Be Friends
The Denial Twist
I Just Don’t Know What To Do With Myself
Astro
Conquest
Jolene
Hotel Yorba
Apple Blossom
Blue Orchid
Ball And Biscuit
I Fought Piranhas
I Think I Smell A Rat
Icky Thump
My Doorbell
You’re Pretty Good Looking (For A Girl)
Seven Nation Army