Το επιτυχημένο OST, το οποίο περιλαμβάνει τεράστιες επιτυχίες της Γουίτνεϊ Χιούστον, όπως “I Will Always Love You” και “I Have Nothing”μεταξύ άλλων θα κυκλοφορήσει ξανά σε μορφή βινυλίου.

Η ταινία ‘The Bodyguard’, η οποία αποτέλεσε μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία την δεκαετία του ’90, αποτελεί το κινηματογραφικό debut της Γουίτνεϊ Χιούστον δίπλα στον μοναδικό Κέβιν Κόστνερ σε ένα timeless ρομαντικό θρίλερ, το οποίου το σάουντρακ άλμπουμ είναι το πιο εμπορικό όλων των εποχών και εξασφάλισε στη Χιούστον το βραβείο Grammy στη κατηγορία “Album of the Year”.

Με αρχική κυκλοφορία στις 17 Νοεμβρίου 1992, το ‘The Bodyguard: Original Soundtrack Album’ – μια παραγωγή από τη Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Κλάιβ Ντέιβις – είναι το πρώτο album στην ιστορία του SoundScan που καταγράφηκε να πουλάει περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ κέρδισε βραβείο Grammy Award στη κατηγορία “Album of the Year”. Παράλληλα έχει ξεπεράσει τα 45 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως (και έχει γίνει 18x Πλατινένιο στην Αμερική) και θεωρείται το πιο εμπορικό σάουντρακ άλμπουμ όλων των εποχών. Το ‘The Bodyguard’ σηματοδότησε μια σημαντική εποχή για τη Γουίτνεϊ, όχι μόνο με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως σταρ του σινεμά, άλλα το σάουντρακ– με την αξιοσημείωτη διασκευή του τραγουδιού της Ντόλι Πάρτον, “I Will Always Love You”- είναι το πιο εμπορικό album από γυναίκα καλλιτέχνη στην ιστορία της μουσικής παγκοσμίως. Το βίντεο για το τραγούδι έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο Youtube μέχρι σήμερα.