Το επιτυχημένο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη «Το τέρας κι εγώ», που αφηγείται την ιστορία της σχέσης του με την κατάθλιψη, επανακυκλοφορεί σε αναθεωρημένη και ανανεωμένη έκδοση αποκλειστικά από τις εκδόσεις Μίνωας.

Ο συγγραφέας εμπλουτίζει το βιβλίο με νέο υλικό φέρνοντας την ιστορία μέχρι τις μέρες μας. Επιπλέον στον πρόλογο της νέας έκδοσης ο Σταμάτης Μαλέλης εξηγεί πώς ένα βιβλίο με πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία και έχοντας ως θέμα την κατάθλιψη και την προσωπική του περιπέτεια με το «τέρας» βρήκε τόσο μεγάλη απήχηση. Το βιβλίο συνεχίζει να αναζητείται από το αναγνωστικό κοινό αποτελώντας σημείο αναφοράς για ένα τόσο ευαίσθητο και πάντα επίκαιρο θέμα.

Οι εκδόσεις Μίνωας κατά αποκλειστικότητα επανεκδίδουν ένα σημαντικό βιβλίο που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την κατάθλιψη στην Ελλάδα. Ένα βιβλίο που θα βοηθήσει όλους όσοι δίνουν τη δική τους μάχη με τα αρνητικά συναισθήματα και θα τους γεμίσει με θάρρος και ελπίδα. Στο επόμενο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη, «Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, ο συγγραφέας πιάνει το νήμα της αφήγησης από «Το τέρας κι εγώ» παραθέτοντας εκτενέστερα τους λόγους για τους οποίους αυτή η μάχη μπορεί να είναι νικηφόρα.

Ο Σταμάτης Μαλέλης με δύο εκπληκτικά βιβλία προσφέρει μια χαραμάδα ελπίδας και μας προτρέπει να αναζητήσουμε την έξοδο από το τούνελ της κατάθλιψης.