Το τελευταίο τραγούδι, μια ρομαντική ταινία σε σκηνοθεσία Τζούλι αν Ρόμπινσον, θα βρει τον δρόμο των κινηματογραφικών αιθουσών από τις 22 Απριλίου. Μια ιστορία για την οικογένεια, τους πρώτους έρωτες, τις δεύτερες ευκαιρίες και τις στιγμές στη ζωή που μας οδηγούν πίσω στο σπίτι μας.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκολας Σπαρκς. Μετά το εκδοτικό φαινόμενο του βιβλίου The Notebook το 1996, ο συγγραφέας Νίκολας Σπαρκς συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Από τότε, όλα του τα βιβλία έγιναν best-seller αλλά και πηγή έμπνευσης για την έβδομη τέχνη: Το Ημερολόγιο, Χαμένες Αγάπες, Κεραυνοβόλος Έρωτας, Νύχτες στη Ροδάνθη είναι μερικά μόνο από τα φιλμ που βασίστηκαν στα μυθιστορήματα του Σπαρκς.

Όμως το 15ο βιβλίο του The Last Song σηματοδοτεί και μια νέα στροφή στην καριέρα του: όχι μόνο γιατί μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη την ίδια χρονιά με την έκδοσή του, αλλά και γιατί το σενάριο υπογράφει για πρώτη φορά ο ίδιος ο Σπαρκς.

Όσο για την υπόθεση, μετά το χωρισμό των γονιών της, η Βερόνικα Ρόνι Μίλερ (Μάιλι Σάιρους) απομακρύνθηκε ουσιαστικά από τον πατέρα της (Γκρεγκ Κινίαρ). Τώρα όμως, στα 17 της, η μητέρα της τη στέλνει να περάσει μαζί του το καλοκαίρι, σε μια μικρή και ήσυχη παραλιακή πόλη.

Κι ενώ αρχικά αντιστέκεται στην επανασύνδεσή της με τον πατέρα της, τα γεγονότα θα αλλάξουν σιγά-σιγά τη στάση της… Ένα συναρπαστικό ταξίδι πατέρα και κόρης, που προσπαθούν να αναθερμάνουν τη σχέση τους, αλλά και μια συναισθηματική περιπέτεια ενός έφηβου κοριτσιού που γνωρίζει για πρώτη φορά τον έρωτα.

Σκηνοθεσία: Τζούλι αν Ρόμπινσον, Σενάριο: Νίκολας Σπαρκς & Τζεφ Βαν Γουαϊ, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκολας Σπαρκς, Πρωταγωνιστούν: Μαϊλι Σαϊρους, Γκρεγκ Κινιάρ, Κέλι Πρέστον, Λίαμ Χεμσγουόρθ, Μπόμπι Κόουλμαν.