Με Situation Conga, Acte Vide και Suku κλείνει τη φετινή συναυλιακή του χρονιά στο Kinky Kong. Το τελευταίο live είναι στις 11 Ιουλίου.

Τρία εγχώρια Conceptual Art – Jam σχήματα ανεβαίνουν στην ιδιαίτερη σκηνή του Kinky Kong και μαζί με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού μας εύχονται καλό καλοκαίρι, δίνοντας ραντεβού για τον χειμώνα, φυσικά με special live και πάλι.

Στη σκηνή στις 11 Ιουλίου θα ανέβουν οι La Situation Conga, ένα αυτοσυντηρούμενο σχέδιο χωρίς συγκεκριμένο σκοπό. Το σχέδιο είναι αυτοσχέδιο. Τα μέλη, τα όργανα, και οι ήχοι εναλλάσσονται
κατά περίσταση (www.myspace.com/lasituationconga, www.weneed.gr/musicians/la-situation-conga).

Αλλά και οι Αcte Vide, τα μέλη των οποίων είναι δύο, ένα, ή κανένα.  Φτιάχνουν ήχους μαζί και ξεχωριστά, από κοντά ή από μακριά, συγχρονισμένοι ή εκτός χρόνου. Παίζουν με λάπτοπ και πιάνο όταν υπάρχουν, κι όταν δεν υπάρχουν καταφεύγουν σε ό,τι μπορούν να βρούν (www.myspace.com/actevide).

Και έπειτα οι suku, δηλαδή η su και o ku, οι οποίοι κάποτε βρέθηκαν σε ένα όμορφο σπίτι με μικρά δωμάτια και πολλές σελίδες. Ο καφές χύθηκε στα χέρια τους και άρχισαν να ηχογραφούν τους λυγμούς. Τα ελάσματα τους έκοψαν τα νύχια και τα δάχτυλα. Mάζεψαν το αίμα πριν γίνει σκόνη. Το πιάνο ακουγόταν στο βάθος ατάραχο. Τζτινκζτ. Άλλαξαν παπούτσια, αλλά όχι συνήθειες. Eυτυχώς είχαν ο ένας τον άλλο… (www.myspace.com/sukuloveyou).

Μετά από αυτά τα τόσο ποιητικά λόγια, μην χάσετε τη μουσική τους διάσταση στο Kinky Kong!