Όπου υπάρχουν Άνθρωποι.
Όσο υπάρχουν Άνθρωποι.
Το Ταξίδι θα συνεχίζεται…

Οι Πυξ Λαξ έρχονται στο City Garden Festival για να μας θυμίσουν τις παλιές μας συνήθειες και τη σημασία της τραγουδοποιίας, της τέχνης που συνδέει ήχο και λόγο. Της πιο κοινωνικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Της πιο ανθρώπινης. Αυτής που παρηγορεί. Που εμπνέει. Που μοιράζεται.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ δεν έπαψαν ποτέ να μας κρατούν συντροφιά σε κάθε στιγμή της ζωής μας, να είναι παρόντες στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν ξέχασαν την Τέχνη τους. Δε μας άφησαν ποτέ μόνους.

Και τώρα, οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να αποδείξουν γιατί άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού. Τα φώτα ανάβουν. Η σκηνή ετοιμάζεται. Οι τεχνικοί στη θέση τους. Το κοινό καταφθάνει όλο ανυπομονησία. Τα όργανα μπαίνουν μπροστά, τα δάχτυλα παίρνουν φωτιά και το αγαπημένο συγκρότημα πλουτίζει το soundtrack της ζωής μας, με νέα θέματα και νέα τραγούδια.

Οι Πυξ Λαξ σε νέες διαδρομές. Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Οι ίδιοι λένε ότι «κόντρα φύσηξε ο καιρός/κόντρα η εποχή» αλλά η πίστη τους στον Άνθρωπο παραμένει ζωντανή. Σε αυτόν πιστεύουν και σε αυτόν απευθύνονται.

Γι’ αυτόν τραγουδούν και γι’ αυτόν επιστρέφουν ξανά στη σκηνή του City Garden Festival μετά τα δύο περσινά τους sold out.