Το βιβλίο της Colleen Houck, Το ταξίδι του τίγρη, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πλατύπους σε μετάφραση της Βίκυς Μυλωνοπούλου.

Κίνδυνος. Θλίψη, Επιλογές.

Είναι υπερβολικά πολύ να περιμένεις μια αιωνιότητα για την πραγματική αγάπη;

Πέντε μυθικοί κινέζικοι δράκοι και η ανοιχτή θάλασσα γνέφουν στη δεκαεννιάχρονη Κέλσι που θα πρέπει να ξεκινήσει ένα τρίτο ταξίδι – αυτή τη φορά για να βρει το Μαύρο Μαργαριταρένιο Περιδέραιο της θεάς Ντούργκα και να απελευθερώσει τον αγαπημένο της Ρεν και από την κατάρα του τίγρη και από την ξαφνική αμνησία του. Όμως, ο αδερφός του Ρεν, ο Κίσαν, έχει άλλα σχέδια, και οι δύο τους ανταγωνίζονται για την αγάπη της ενώ προσπαθούν να εξουδετερώσουν αυτούς που είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το στόχο τους.

“Το Ταξίδι του Τίγρη”, το τρίτο βιβλίο στη σειρά “Η Κατάρα του Τίγρη”, υφαίνει ένα γοητευτικά συναρπαστικό παραμύθι, με μαγεμένα πλάσματα, καρδιές που ραγίζουν από αγάπη και δράση που σε κρατάει σε συνεχή αγωνία, καθώς η Κέλσι, ο Ρεν και ο Κίσαν ταξιδεύουν προς το πραγματικό τους πεπρωμένο.

“H Κατάρα του Τίγρη”, το πρώτο μυθιστόρημα της Colleen Houck, έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην ηλεκτρονική του μορφή, και ήταν υποψήφιο για το βραβείο 2010 Next Generation Indie Book στην κατηγορία για νεαρούς ενήλικες, ως ηλεκτρονικό βιβλίο σε αυτοέκδοση. “Η Κατάρα του Τίγρη” είναι ο πρώτος τόμος στο “Έπος του Τίγρη”. Η Colleen μένει στο Σάλεμ του Όρεγκον με το σύζυγό της και μια λευκή λούτρινη τίγρη.

Η Γιώτα Παπαδημακοπούλου γράφει κριτική για το βιβλίο.