Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συνεχίζει την ευχάριστη διαδρομή του με το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο του και φέρνει την αποταμίευση σε κάθε γωνιά της χώρας!

Γνωρίζοντας εντυπωσιακή ανταπόκριση από την πλευρά των τοπικών κοινωνιών, το ταξίδι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην ελληνική περιφέρεια ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Αύγουστο από την Κρήτη- το πρώτο σημείο ίδρυσης καταστήματος Τ.Τ.-συνεχίστηκε στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Πελοπόννησο και την Αττική.

Έτσι, στο πλαίσιο των επιτυχημένων εκδηλώσεων, που υλοποιεί ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, επεκτείνει την πρωτότυπη καμπάνια του σε δεκατρείς ακόμα πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα διαρκούν-σε κάθε πόλη-από τις 11:00 π.μ. έως και τις 16:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Παρασκευή 27 Μαρτίου, Κοζάνη πλατεία Νίκης, οδός πλατείας Νίκης
Σάββατο 28 Μαρτίου, Γρεβενά πλατεία Αιμιλιανού, οδός Γ. Μπουσίου
Τρίτη 31 Μαρτίου, Ιωάννινα κεντρική πλατεία Πύρρου, οδός Πλατεία Πύρρου 1
Πέμπτη 2 Απριλίου, Άρτα πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Αγίου Δημητρίου, πεζόδρομος)
Σάββατο 4 Απριλίου, Λευκάδα πλατεία Άγγελου Σικελιανού, οδός Σικελιανού
Δευτέρα 6 Απριλίου, Πρέβεζα πλατεία Ανδρούτσου (δίπλα στα Δικαστήρια), οδός Σπηλιάδου
Τετάρτη 8 Απριλίου, Ηγουμενίτσα πλατεία Δημαρχείου, οδός Κύπρου
Σάββατο 11 Απριλίου, Κέρκυρα Άνω Πλ. Σπιανάδα, οδός Βίκτωρος Δούσμανη

Σε όλες τις κεντρικές πλατείες των πόλεων και καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, η παρουσία κλόουν, ξυλοπόδαρων καθώς και μια σειρά επιπλέον καλλιτεχνικών δρώμενων και ψυχαγωγικών event θα δώσουν το χρώμα μιας μεγάλης γιορτής, με ξεχωριστό παλμό.

Έχοντας πάντα ως στόχο την καλλιέργεια της αποταμιευτικής συνείδησης και την προώθηση του καταθετικού αποταμιευτικού λογαριασμού «ΜΕΓΑΛΩΝΩ» το Τ.Τ. συνεχίζει να μοιράζει κουμπαράδες σε όλο και περισσότερα παιδικά χέρια και να εξοικειώνει τους μικρούς του φίλους με το πνεύμα της συνετούς διαχείρισης κεφαλαίου, μέσα από ένα πρόγραμμα ζωντανό και κατανοητό σε αυτούς.

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω εκδηλώσεων, σειρά θα έχουν το Άργος, το Ναύπλιο, η Σύρος και η Ρόδος.