Η εταιρία 5PlusOneσε συνεργασία με την Eagles Dare Films, παρουσιάζουν την Ελληνο-Βρετανική παραγωγήμε τίτλο «Το ταξίδι», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Lance Nielsen.

 

O παγκοσμίου φήμης Jason Flemyng (XMen / BenjaminButton / Snatch) ο Τάσος Νούσιας (Το Νησί / Μάγισες της Σμύρνης) και ο Duncan Pow (HolbyCity / Doctors / Blackwood) στη νέα συναρπαστική ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Lance Nielsen.

 

Με όχημα την αγάπη του για την Ελλάδα, ο σκηνοθέτης Lance Nielsen συμβάλλει ιδιαίτερα έντονα στην αποκατάσταση της εικόνας της χώρας μας, στην προβολή των Ελληνικών αξιών και του Ελληνικού πνεύματος. Η Ελλάδα όπως πραγματικά είναι!

 

Η ταινία είναι χαμηλού προϋπολογισμού και πραγματοποιείται από 5 νεαρές Ελληνίδες παραγωγούς, οι οποίες παρά τις αντίξοες για τον κινηματογράφο συνθήκες αυτής της περιόδου κρίσης, καταφέρνουν με σκληρή προσπάθεια να κάνουν αυτή την ταινία πραγματικότητα.

 

Τα πρώτα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν ήδη στην Αίγινα, επιφυλάσσοντας μια έκπληξη για τους κατοίκους των νησιών αφού αρκετοί από αυτούς ενσωματώθηκαν στο σενάριο και ενσάρκωσαν κάποιους από τους ήρωες της ταινίας. Το κεντρικό σκέλος των γυρισμάτων έχει προγραμματισθεί για τον Οκτώβριο και θα δούμε τους ήρωες μας στην Κέα, στο Αγκίστρι αλλά και στην Αθήνα.

 

Ένας αγώνας δρόμου για την συγκέντρωση δωρεών έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες μέσω της πλατφόρμας του indiegogo.

 

Μπορεί να συμβάλλει ο καθένας μας και να στηρίξει έμπρακτα μια παραγωγή η οποία προβάλλει τις ελληνικές αξίες, τα τοπία και τους ανθρώπους της σε όλο τον κόσμο.