Το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού είναι εδώ. Από σήμερα έως τις 3 Ιουλίου η καρδιά της rock χτυπάει στη Μαλακάσα. Το ένδοξο παρελθόν και τον πολλά υποσχόμενο παρόν της διεθνούς μουσικής σκηνής δηλώνει παρόν. Εσείς;

Το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού είναι εδώ. Από σήμερα έως τις 3 Ιουλίου η καρδιά της rock χτυπάει στη Μαλακάσα. Το ένδοξο παρελθόν και τον πολλά υποσχόμενο παρόν της διεθνούς μουσικής σκηνής δηλώνει παρόν. Εσείς;

Ύστερα από έναν εξοντωτικό καύσωνα που μας ταλαιπώρησε για πολλές ημέρες, αφού κράτησε τον υδράργυρο σταθερά πάνω από του 40 βαθμούς, η καλύτερη πρόταση διαφυγής, είναι μια απόδραση όχι μόνο από το φλεγόμενο άστυ αλλά και από τα καθιερωμένα μουσικά δρώμενα του καλοκαιριού.

Terravibe, Μαλακάσα, 37 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Αυτή είναι η καλύτερη πρόταση για το ερχόμενο πενθήμερο.

Τεντώστε τα αυτιά σας, πάρτε τα απαραίτητα και αφήστε στο σπίτι ότι σας απασχολεί και σας ενοχλεί.

Το πολυδιαφημισμένο και πολυαναμενόμενο Rockwave Festival, έρχεται με φόρα και διαθέτει ένα μενού με πολλά σπουδαία ονόματα που υπόσχονται αξέχαστες νύχτες μουσικής απογείωσης.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου το πρόγραμμα τη ημέρας αναφέρει: Robert Plant & The Strange Sensation, Europe, Chris Cornell.

Η πρεμιέρα του φεστιβάλ, λοιπόν, έχει από όλα. Καταρχάς έχει τον Robert Plant έναν καλλιτέχνη από τους λίγους που κατάφεραν να κρατήσουν διαχρονικά υψηλή δημοτικότητα αλλά και διείσδυση σε σύγχρονα ακροατήρια.

O μύθος των Led Zeppelin ξαναζεί στην Μαλακάσα. Οι τυχεροί που θα βρεθούν εκεί θα απολαύσουν αξέχαστες επιτυχίες όπως: All My Love, Stairway To Heaven, Whole Lotta Love, Big Log, 29 Palms και άλλα classics. Μαζί του στη σκηνή και το συγκρότημα του The Strange Sensation.

Πριν τον Robert Plant θα ανέβει στη σκηνή o Chris Cornell. Η ηγετική μορφή του Grunge των 90ς εμφανίζεται ζωντανά στην Ελλάδα, με ένα set δυναμίτη που περιλαμβάνει τα: Spoonman, Black Hole Sun, Jesus Christ Pose, No Such Thing, Hunger Strike, Rusty Cage, αλλά και το You Know My Name, που είναι και το βασικό τραγούδι της τελευταίας ταινίας του James Bond \”Casino Royale\”.

Και μέσα σε αυτή την μουσική θύελλα να και οι (χαμένοι τα τελευταία χρόνια αλλά αξέχαστοι) Europe. Η επιτυχία τους Final Countdown που συνδέθηκε άμεσα με την μεγάλη επιτυχία της εθνικής ομάδας μπάσκετ το 1987 και παραλίγο να γίνει ο εθνικός μας ύμνος, είναι ένα μόνο από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν. Στο play list της βραδιάς περιλαμβάνονται ακόμα τα: Rock The Night, Carrie και Open Your Heart.

Την 1η Ιουλίου, δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, το πρόγραμμα είναι ανάλογο της πρεμιέρας με ξεχωριστά ονόματα επί σκηνής: Dream Theater, Heaven and Hell, Iced Earth, Anathema, Kinetic κι όποιος αντέξει.

Και τέλος στις 3 Ιουλίου έρχεται το εντυπωσιακό φινάλε με τους περίφημους Metallica, να ξεχωρίζουν από ένα συναυλιακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσης τους: Mastodon, My Dying Bride, Dead Spawn Disease.

Ύστερα και από αυτό το φεστιβάλ τελειώνει αλλά για όσους το παρακολουθήσουν θα παραμείνει για πάντα μια αξέχαστη εμπειρία που θα τη θυμούνται και θα τη διηγούνται για πολλά χρόνια. Δεν είναι δα και λίγο να βλέπεις τους Metallica στην Ελλάδα.

INFO
Rockwave Festival
29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου
Terravibe, Μαλακάσα
37ο χλμ Αθηνών-Λαμίας
Τιμές εισιτηρίων : 50, 70 και 80 ευρώ
Πληροφορίες
http://www.didimusic.gr/
http://www.terravibe.gr/