Μετά τους Τζο Ντάντε και Τζέιμς Κάμερον, έρχεται η σειρά του Γάλλου εξπέρ του τρόμου Αλεξάντρ Αζά να μας παρουσιάσει ένα

σύγχρονο, αιματηρό και τρισδιάστατο remake της κλασικής ταινίας Piranha. Αυτή τη φορά, αντιμέτωποι με τα πιράνχας έρχονται οι Ελίζαμπεθ Σου, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Βινγκ Ρέιμς και Κρίστοφερ Λόιντ.

Ένα νέο είδος τρόμου εμφανίζεται στην ονειρική λίμνη Victoria. Όταν μια αναπάντεχη υποθαλάσσια δόνηση φέρνει στην επιφάνεια αμέτρητα πιράνχας, μια ομάδα ανθρώπων – ανάμεσα τους η τοπική αστυνομικός Τζούλι Φόρεστερ – συνεργάζονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μην γίνουν τροφή στα αιμοβόρα αυτά ψάρια. Η Τζούλι ρισκάρει τα πάντα για να καταστρέψει τα πιράνχας, προκειμένου να σώσει τη λίμνη και την οικογένειά της.

Μετά από διθυραμβικές κριτικές και ενθουσιασμό του κοινού – ο οποίος μεταφράστηκε σε άνοιγμα10 εκατ. δολαρίων το πρώτο Σαββατοκύριακο – η Dimension Films ανακοίνωσε ήδη την παραγωγή του Piranha 3D – The Sequel. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι θεατές δεν ικανοποιήθηκαν απλά με το Piranha 3D αλλά ζητωκραύγαζαν στις αίθουσες, δήλωσε ο παραγωγός Μαρκ Καντόν. Είναι εκπληκτικό επίσης που τόσοι κριτικοί κινηματογράφου έπιασαν το πνεύμα της ταινίας και την συστήνουν. Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε για το sequel.

Η ταινία Piranha 3D έρχεται στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου, από την Odeon.