Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Τάκης Οικονομόπουλος, παίζει σ άλλο γήπεδο… και παίζει καλύτερα από ποτέ! Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του, με τίτλο «Εικόνες από τα ταξίδια μου».

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Τάκης Οικονομόπουλος, παίζει σ άλλο γήπεδο… και παίζει καλύτερα από ποτέ! Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει από τις 4 έως τις 18 Σεπτεμβρίου την έκθεση ζωγραφικής του, με τίτλο «Εικόνες από τα ταξίδια μου».

Αφήνοντας πίσω την ηρωική εποχή του 65 – 76, ο τερματοφύλακας με την υψηλή αθλητική απόδοση, το ταλέντο και το ήθος, ξεκίνησε καινούρια ταξίδια σε έναν διαφορετικό κόσμο από αυτόν των γηπέδων.

Από το 1976 που εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο ζωγραφίζει διαρκώς, επιτηδεύεται σε ιδιαίτερες τεχνοτροπίες και παρουσιάζει τα έργα του στο φιλότεχνο κοινό.

Αποδοχή και εξαίσιες κριτικές από τους «οπαδούς» για το αποτέλεσμα που βγαίνει από τα χέρια του, και δεν εννοούμε τη στρογγυλή θεά… αλλά εικόνες σε καμβά που διακρίνονται από ευαισθησία και σπάνιο μεράκι.

Πλήθος από τα έργα του Τάκη Οικονομόπουλου βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές. Έχει συνεχή εικαστική παρουσία, πραγματοποίησε αρκετές ατομικές εκθέσεις, και έχει λάβει μέρος στην Biennale από το 1984 έως το 2002 όπου απέσπασε υψηλές διακρίσεις.

Info
Τάκης Οικονομόπουλος
Εικόνες από τα ταξίδια μου
Εγκαίνια: Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 19:30
Διάρκεια έκθεσης από τις 4 έως τις 18 Σεπτεμβρίου
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Γ. Ιακωβίδης», Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 36 21 601
Ωρες λειτουργίας: 9.00 με 13.00. και 17.00 με 21.00, εκτός Κυριακής απογεύματος και Δευτέρας