Το πρώτο βιβλίο του Παναγιώτη Παναγόπουλου βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, με τίτλο Το Πέρασμα του Ιγνάτιου, κυκλοφόρησε…

Μιά ομάδα ορειβατών με επικεφαλής τον Ιγνάτιο Δρύ αγνοείται στις παγωμένες πλαγιές του Ολύμπου. Η ομάδα διάσωσης που συγκροτείται για την ανεύρεσή τους σύντομα θα βρεθεί μπροστά σ\’ ένα απίστευτα μακάβριο εύρημα.

Ο Γιώργος Πελασγός, διασώστης και αδελφικός φίλος του Ιγνάτιου, στην επίμονη αναζήτησή του για την απαγορευμένη αλήθεια πίσω απ\’ τα γεγονότα στο Βουνό των Θεών, θα τρυπήσει το πέπλο της άγνοιας που κάλυπτε με ψεύτικη ασφάλεια τη ζωή του και θα βρεθεί επικινδυνα κοντά, στο επίκεντρο μιας προαιώνιας σύγκρουσης ανάμεσα στις δυνάμεις του Φωτός και του Σκότους!

Ένα συναρπαστικό θρίλερ γεμάτο αγωνία και μυστήριο, βασισμένο σε ένα πραγματικό περιστατικό που συνέβη πριν απο δεκαετίες και που παραμένει ανεξιχνίαστο μέχρι σήμερα!

Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1975. Ο πρώτος του έρωτας ήταν τα επιστημονικά βιβλία και ο νυχτερινός ουρανός αλλά κατά τη διάρκεια της εφηβικής καταιγίδας, τον κέρδισε η μουσική, με την οποία επισημοποίησε τη σχέση του παίζοντας σε νυχτερινά κέντρα, συμμετέχοντας σε διάφορα ροκ συγκροτήματα και συνθέτοντας δική του μουσική.
Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό «Strange» ενώ το «Πέρασμα του Ιγνατίου» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.