Οταν ο Τελευταίος Πειρασμός του Καζαντζάκη και ο Scorsese μπερδεύονται με υπερ-θεαματικές χορογραφίες, τότε ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με το πραγματικό Passion του Moses Pendleton και του Peter Gabriel!

Οταν ο Τελευταίος Πειρασμός του Καζαντζάκη και ο Scorsese μπερδεύονται με υπερ-θεαματικές χορογραφίες, τότε ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με το πραγματικό Passion του Moses Pendleton και του Peter Gabriel!

Οι διάσημοι Momix επανέρχονται στην Ελλάδα με μία παράσταση – αφιέρωμα στον «Τελευταίο Πειρασμό» του Νίκου Καζαντζάκη και του Martin Scorsese, δίνοντας και αυτοί φόρο τιμής για τον μεγάλο μας λογοτέχνη, με αφορμή το «2007- Ετος Νίκου Καζαντζάκη, 50 χρόνια από το θάνατό του».

Ξεκινώντας από το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης και συνεχίζοντας στο θέατρο Badminton, θα μας χαρίσουν εικόνες μαγικές, γεμάτες οφθαλμαπάτες!

Ο Moses Pendleton και ο Peter Gabriel δημιούργησαν μία ξεχωριστή παράσταση, χρησιμοποιώντας σύγχρονα, υψηλής τεχνολογίας μέσα. Οι σκηνικές συνθέσεις είναι εντυπωσιακές και υπερβατικές χάρη στα λέιζερ, τους ειδικούς φωτισμούς και τα σπέσιαλ εφέ.

Κούκλες, μαριονέτες, σώματα, θα αιωρούνται μαγικά, σχεδόν επικίνδυνα στον αέρα, σαν να κάνουν πτήσεις με το ρυθμό της μουσικής.

Αποτελεί, αδιαμφισβήτητα μια νέα οπτική εμπειρία, μια αριστουργηματική χορευτική καινοτομία που φέρει το τίτλο «Passion».

Διασκέδαση, υπερθέαμα, χιούμορ και ποιότητα σε μια φαντασμαγορική παραγωγή, όπως μόνο οι Momix μπορούσαν να συλλάβουν ως ιδέα και να την υλοποιήσουν τόσο επιτυχημένα.

Η επίδειξη δεξιοτεχνίας, ικανοτήτων, μεταμορφώσεων, υποκριτικής, τόλμης και φαντασίας αψηφούν το «αδύνατο», αψηφούν απλά τους νόμους της Φυσικής! Πάνω απ\’ όλα, όμως, είναι Χορός!

Info
Momix, Moses Pendleton και Peter Gabriel
«Passion»
Θεσσαλονίκη, Μέγαρο Μουσικής:
Τετάρτη 28/11 και Πέμπτη 29/11
Αθήνα, Θέατρο Badminton:
Σάββατο 1/12 έως και Παρασκευή 7/12
Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου
Προπώληση Αθήνας: Θέατρο Badminton, Δισκοπωλεία Virgin Megastores, Online αγορά: www.ticketnet.gr, Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 8840600
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ ( φοιτητικό) 30 ευρώ, 40 ευρώ, 50 ευρώ, 55 ευρώ και 70 ευρώ
Προπώληση Θεσσαλονίκης: Ταμείο Δήμου στην πλατεία Αριστοτέλους, τηλ. 2310-271116
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ (Φοιτητικό), 30 ευρώ, 40 ευρώ, 50 ευρώ