Η ομάδα αφήγησης λαϊκών παραδοσιακών παραμυθιών Παραμυθοσέντουκο, που αποτελούν η Νίκη Κάπαρη και ο Γιάννης Ψειμάδας, ταξιδεύει τα παιδιά ηλικίας 5 με 10 χρονών στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα…

Σάββατο 10 Ιανουαρίου
…Κι ο δράκος τότε μούγκρισε και βγήκε απ’ τη σπηλιά του…Η Νίκη Κάπαρη αφηγείται λαϊκά παραμύθια από την Κίνα, τη Μ. Ασία, τη Μάνη, για δράκους της γης και δράκοντες της θάλασσας. Στα μαγικά τους λημέρια θα μας οδηγήσει με τις μουσικές του ο Γιάννης Ψειμάδας με κρουστά και έγχορδα όργανα φερμένα από μακρινές γωνιές του κόσμου.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου
Η Νίκη Κάπαρη θα μας ταξιδέψει σε καιρούς αλλοτινούς με παραμύθια για πεντάμορφες και αντρειωμένα παλικάρια. Το ταξίδι θα το κάνει ακόμα πιο μαγικό ο Γιάννης Ψειμάδας με τις μουσικές και τους ήχους του με κρουστά και έγχορδα όργανα φερμένα από μακρινές γωνιές του κόσμου.

Σάββατο 14 Μαρτίου
Παράξενος μήνας ο Μάρτης! Κι εμείς θα τον συναντήσουμε με αλλόκοτα παραμύθια που θα αφηγηθεί η Νίκη Κάπαρη, αλλά και με χελιδονίσματα και τραγούδια που ο Γιάννης Ψειμάδας θα τραγουδήσει μαζί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους συντροφιά με παράξενα κρουστά και έγχορδα όργανα από μακρινές γωνιές του κόσμου μαζεμένα.

Σάββατο 11 Απριλίου
Μύθους της Πασχαλιάς και παραμύθια υφασμένα με κόκκινη Λαμπρή κλωστή θα αφηγηθεί η Νίκη Κάπαρη στο ΜΚΗΛ και ο Γιάννης Ψειμάδας θα μας ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια με κρουστά και έγχορδα όργανα φερμένα από μακρινές γωνιές του κόσμου.