Το Δημοτικό Θέατρο Κήπου θα φιλοξενήσει την παράσταση του έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ με τίτλο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» από την ομάδα «Μαγικές Σβούρες»…

… την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, στις 21.00, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τη σκηνοθεσία και τη διασκευή για παιδιά επιμελείται ο Δημήτρης Αδάμης, τα κοστούμια ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, την κίνηση η Μάρθα Κλουκίνα, την ενορχήστρωση των τραγουδιών ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, τη μουσική διδασκαλία η Ελένη Καρακάση και τους φωτισμούς ο Γιώργος Ανεστόπουλος. Οι ειδικές κατασκευές είναι της Αφροδίτης Πουρνάρη, ενώ το τραγούδι του τέλους υπογράφει ο Γιώργος Βαρσαμάκης.              

Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί Λευτέρης Βασιλάκης, Ηλέκτρα Καρτάνου, Άγγελος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Μαχαίρας, Κωνσταντίνος Παππάς, Ηλίας Παρασκευόπουλος, Δημήτρης Πάσσος, Μαριαλένα Ροζάκη και Μαριλίζα Χρονέα.

Λίγα λόγια για το έργο: Η  παράσταση είναι  ειδικά φτιαγμένη για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, με μία σύγχρονη, αθώα και δροσερή  ματιά. Ο Πουκ, το αγαπημένο ξωτικό των παιδιών, κινεί  τα πιόνια – ρόλους  σ’ ένα σκηνικό παιχνίδι και όλοι, άνθρωποι και ξωτικά,  περιπλέκονται σε μια από τις πιο αστείες ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ. Η ομάδα μαγικές σβούρες είναι μέλος του Ελληνικού Κέντρου Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους.

Φωτογραφίες: Γιώργος Λοβέρδος