Το Jazzét Μusic Ηall, ο συναυλιακός χώρος του Music Center Athens, ανοίγει “τις πύλες του” και στην “κλασσική” μουσική για ολόκληρη τη χειμερινή περίοδο 2022-23 και κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ, το Αθηναϊκό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ρεσιτάλ και συναυλίες υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του κιθαριστή, συνθέτη και παιδαγωγού Νίκου Χατζηελευθερίου.

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, η σολίστ κλασικής κιθάρας Γεωργία Παπαδάτου και ο διακεκριμένος percussionist/producer Αλέξης Κώστας παρουσιάζουν ένα μοναδικό ντουέτο με έργα του Astor Piazzolla, Nikita Koshkin, Albeniz κ.α αλλά και latin διασκευές από γνωστές επιτυχίες. Ακούσματα από κλασική κιθάρα και ένα πλήθος από ατμοσφαιρικά πρωτότυπα κρουστά αγγίζουν ευχάριστα τον ακροατή σε μια εμπειρία ηχητικών εκπλήξεων.

To ντουέτο “Yeoryia & Alexis” έχει εμφανιστεί σε πληθώρα διεθνών φεστιβάλ στο ραδιόφωνο και έχει ηχογραφήσει για το Τρίτο Πρόγραμμα αποσπώντας πάντα εξαιρετικές κριτικές.

Έχουν εκδώσει δυο ολοκληρωμένα άλμπουμ το “Sweet Life” και το “Crosswords” τα οποία κυκλοφορούν σε όλες τις επίσημες πλατφόρμες και παράλληλα ετοιμάζουν και το τρίτο τους με αποκλειστικά latin διασκευές με τίτλο “Salsuita”. Στο άλμπουμ “Crosswords” είχαν την χαρά να συνεργαστούν με τον διάσημο τραγουδιστή Philip Hamilton ο οποίος πρόσθεσε φωνητικά -vocals – στο κομμάτι Guitar του Nikita Koshkin.