Το έργο πραγματεύεται τη ζωή ενός μικρού αγοριού, που γίνεται έφηβος και στη συνέχεια άντρας. Μέσα από αυτήν την πορεία ανακαλύπτει τους κύκλους της ζωής, τον Θεό, την αγάπη και τον έρωτα ανακαλύπτει όμως και τη δύναμη του νερού, που βρίσκεται παντού.

Το αγόρι θα γίνει άντρας και θα πλησιάσει τον Θεό. Και ο Θεός θα αποκαλυφθεί. Γιατί πάντοτε αποκαλύπτεται, αρκεί να τον αναζητάς. Η αναζήτηση ξεκινάει από ένα παιχνίδι, το παιχνίδι γίνεται βάσανο, το βάσανο γίνεται απορία και η απορία γίνεται μία Απέραντη Ερημική Γνώση.

Πανταχού παρόν σε όλα τα στάδια το πιο ωραίο υγρό, το Νερό. Και όπως παντού και στον καθένα η Μητέρα-Μήτρα, ο Πατέρας και ένας Φύλακας Άγγελος που εμφανίζεται την πιο κρίσιμη στιγμή.

Η πορεία προς την οριστική Ταυτότητα ίσως και να κρατάει μια ολόκληρη ζωή. Οριστική Ταυτότητα σημαίνει Λύτρωση.

Ένα αγόρι με μία μικρή εκδορά κάπου στο σώμα του -ενώ παίζει ανέμελο με το Νερό- διαισθάνεται τη Μία Φορά τής Ζωής.Το ακαριαίο τής ύπαρξης του.

Παίζει και αφηγείται ο Στάθης Μαντζώρος, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Εύας Μανιδάκη, η επιμέλεια της κίνησης της Μαριέλας Νέστορα, οι φωτισμοί του Σάκη Μπιρμπίλη και η φωτογραφία του Δημήτρη Καρπέτη

INFO
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και ώρα 9:00 μμ, από τις 19 του Οκτώβρη
στον πολυχώρο BIOS Πειραιώς 84, Τηλέφωνο επικοινωνίας Bios : 210 – 3425335
Τιμές Εισιτηρίων:17 ευρώ + 12 φοιτητικό