Για δύο διήμερα, την Παρασκευή και το Σάββατο 15-16 και 22-23 Φεβρουαρίου, οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στο Κύτταρο, στις πρώτες τους φετινές συναυλίες στην Αθήνα.

Για δύο διήμερα, την Παρασκευή και το Σάββατο 15-16 και 22-23 Φεβρουαρίου, οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στο Κύτταρο, στις πρώτες τους φετινές συναυλίες στην Αθήνα.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές δεν χρειάζονται συστάσεις. Οι απανταχού πιστοί τους τους ακολουθούν σε κάθε εμφάνιση και «ξεφυλλίζουν» το άλμπουμ των αναμνήσεων και των τραγουδιών που τους καταξίωσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Στο Κύτταρο, με το Θοδωρή Ρέλλο στο σαξόφωνο και το κλαρίνο και τη Μάρθα Μαυροϊδή που τραγουδά και παίζει πολίτικο λαούτο, οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν αρκετά τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο \”Το πέρασμά σου\” που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό καθώς και επιλογές από τους παλαιότερους δίσκους τους.

Θα τραγουδήσουν επίσης τραγούδια καινούργια από το νέο «κατά γυναικών» δίσκο που ετοιμάζουν και ελπίζουν να κυκλοφορήσει εντός του 2008, πιστοί στην υπόσχεσή τους στους φίλους τους για ένα δίσκο το χρόνο μετά τη μακρόχρονη απουσία τους από τα στούντιο μέχρι το 2005, οπότε κυκλοφόρησε η προτελευταία τους δουλειά με ιστορικά τραγούδια του Βαγγέλη Παπαζαχαρίου-Ζάχου και τίτλο «Η μαστοράντζα του Ερντεμπίλ».

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις συναυλίες στο Κύτταρο θα παρευρίσκονται άπαντες, δηλαδή Κώστας Βόμβολος, Αργύρης Μπακιρτζής, Χάρης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Σιγανίδης, Κώστας Σιδέρης, Γιώργος Ταμκατζόγλου καθώς και ο έκτακτος επί 10ετίες συνεργάτης τους Διονύσιος Ρούσσος εκ Περιστερίου και οπωσδήποτε Αθηναίοι φίλοι που τους πλαισιώνουν στις αθηναϊκές τους καθόδους.

info
ΚΥΤΤΑΡΟ: Ηπείρου 48 & Αχαρνών,
15-16 & 22-23 Φεβρουαρίου
τηλ: 210 8224134
http://www.kyttarolive.gr/
Ωρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ