Η ατμόσφαιρα του καμπαρέ του Σαν Τροπέ μεταφέρεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Παλλάς, όπου ο Σταμάτης Φασουλής και ο Γιάννης Μπέζος την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, ανοίγουν Το Κλουβί με τις Τρελές για να υποδεχθούν το κοινό στο αστραφτερό καμπαρέ τους!

Με πολλά φρου-φρου, λάμψη, μποά, φτερά και έναν ύμνο στην αγάπη χωρίς όρους, το θρυλικό La Cage Aux Folles παντρεύει τη φάρσα με τη συγκίνηση, την υπερβολή με τη σοβαρότητα και τις αιώνιες οικογενειακές αξίες με τη χαρούμενη γοητεία της διαφορετικότητας.   

Η ήσυχη ζωή του γκέι ζευγαριού ιδιοκτητών του καμπαρέ Το Κλουβί με τις Τρελές ταράζεται από τον επικείμενο γάμο του γιου του ενός (προϊόν ετεροφυλικού ατοπήματος του παρελθόντος!) με την κόρη ενός συντηρητικού πολιτικού. Πώς θα κρύψουν το Κλουβί; Πώς δε θα βγει τίποτα στη φόρα;

Το μιούζικαλ είναι βασισμένο στο έργο του Jean Poiret κι έχει αποσπάσει 8 βραβεία Τόνυ  (Σκηνοθεσίας, Μιούζικαλ, Τραγουδιού και Κοστουμιών κ.ά.), οι μελωδίες ανήκουν στον Jerry Herman, ενώ το τραγούδι- ύμνος I am what I am προσδιορίζει το ύφος και την ταυτότητα της παράστασης.

Η μέχρι σήμερα ισχυρή προπώληση στα ταμεία του Παλλάς υπογραμμίζει τη φήμη του και η υποδοχή του από το Αθηναϊκό κοινό αναμένεται ενθουσιώδης.

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής. Πρωταγωνιστούν: Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Μπέζος, Νέλλη Γκίνη, Θόδωρος Κατσαφάδος, Μέμος Μπεγνής, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Σοφία Φαραζή.