Με 85.000 εισιτήρια μέχρι σήμερα, η επιτυχία της χρονιάς, το Κλουβί με τις Τρελές με το Σταμάτη Φασουλή και το Γιάννη Μπέζο, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Παλλάς για περιορισμένες παραστάσεις!

Ένα πλήθος ηθοποιών και χορευτών ζωντανεύει με τη λάμψη του τη σκηνή σε μετάφραση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Τα πανέμορφα σκηνικά δημιουργεί ο  βραβευμένος Γιώργος Γαβαλάς, τα 600 περίτεχνα κοστούμια σχεδιάζει η Ντέννη Βαχλιώτη. Οι ευρηματικές χορογραφίες και η κίνηση είναι του Δημήτρη Παπάζογλου. Η απόδοση των στίχων των τραγουδιών στα ελληνικά έγινε με το μοναδικό τρόπο της Αφροδίτης Μάνου. Ο Αλέξιος Πρίφτης ενορχηστρώνει τα τραγούδια που πλημμυρίζουν με πολυαγαπημένες μελωδίες το έργο και διευθύνει τη ζωντανή ορχήστρα που πρωταγωνιστεί και αυτή  με τον πιο ρυθμικό τρόπο στη σκηνή του Παλλάς. Ο Λευτέρης Παυλόπουλος φωτίζει και δημιουργεί ατμόσφαιρα Σαν Τροπέ στην καρδιά της Αθήνας.

Το μιούζικαλ είναι βασισμένο στο έργο του Jean Poiret κι έχει αποσπάσει 8 βραβεία Τόνυ  (Σκηνοθεσίας, Μιούζικαλ, Τραγουδιού, Κοστουμιών κ.ά.), οι μελωδίες ανήκουν στον Jerry Herman, ενώ το τραγούδι- ύμνος \”I am what I am\” προσδιορίζει το ύφος και την ταυτότητα της παράστασης.

Πρωταγωνιστούν: Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Μπέζος,  Νέλλη Γκίνη, Θόδωρος Κατσαφάδος, Μέμος Μπεγνής, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Τζένη Μπότση, Σοφία Φαραζή.