Αυτή δεν είναι μια πόλη σαν τις άλλες! Είναι η μαγική πόλη του καρναβαλιού που περιγράφεται μέσα από το βιβλίο του Επαμεινώνδα Μπαλούμη, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Μικρός Κοραής!

Ο εντεκάχρονος Κώστας και η οχτάχρονη Αγγελική κατεβαίνουν με τους γονείς τους απ’ το χωριό, ντυμένοι με τις στολές που τους έχει φτιάξει η μητέρα τους. Όμως τους βλέπει ο Βασιλιάς της Νύχτας, που ζηλεύει τις στολές των παιδιών και στέλνει τους δαίμονές του να τα απαγάγουν για να τις κλέψει. Τα δύο παιδιά παλεύουν με θάρρος κι εξυπνάδα να γλιτώσουν. Θα τα καταφέρουν άραγε, σε τούτη τη θαυμαστή κι αστεία ιστορία τη γεμάτη περιπέτειες και μουσική;

Η έκδοση του βιβλίου είναι  ελληνοκαναδική συμπαραγωγή των εκδόσεων Chroma Musika και του μουσικού οίκου Φίλιππος Νάκας. Το κείμενο του cd, που κυκλοφορεί  μαζί με το βιβλίο, είναι του Μιχάλη Μακρόπουλου, η μουσική και οι στίχοι του Γιάννη Γεωργαντέλη, και ερμηνευτές είναι ο Δημήτρης Ηλίας και η Μαρία Διαμαντή. Συνοδεύει η Συμφωνική Ορχήστρα Ποπ του Μόντρεαλ και 40μελής παιδική χορωδία από Ελληνόπουλα του Μόντρεαλ.