Το κακό στην εποχή των ηρώων, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Νούσια, είναι μια περιπέτεια τρόμου με ανατρεπτικό χιούμορ, που συνδέει τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και τη σύγχρονη Αθήνα με νήμα Το Κακό και με απειλή αιμοβόρα ζόμπι!

Πολύ πριν την προγραμματισμένη έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, στις αρχές του Οκτώβρη, το κοινό έχει τη δυνατότητα τώρα να δει το πρώτο teaser trailer, που θα παίζεται στους κινηματογράφους από τις 4 Ιουνίου μαζί με την ταινία Εξολοθρευτής – Η Σωτηρία.

Το κακό στην εποχή των ηρώων, σίκουελ του πρώτου ελληνικού σπλάτερ, χωρίς να χάσει τον αυθορμητισμό της ταινίας ΤΟ ΚΑΚΟ (2005), χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές για τα δεδομένα του ελληνικού κινηματογράφου, στους τομείς του make up, των ειδικών εφέ, και της φωτογραφίας.

Είναι μια παραγωγή της Ekso Productions, σε συμπαραγωγή με την Audio Visual, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, την Graal, την Strada Productions, τον Λάμπρο Τριφύλλη, και την boo productions και διανέμεται από την Audio Visual Enterprises S.A.