Ο τετραπέρατος Ζακυνθινός, πανέξυπνος, αθώος, γαλίφης, πολυμήχανος και καταφερτζής, Νιόνιος Νιονιάκης, που δεν είναι άλλος από το Σπύρο Παπαδόπουλο, έρχεται το χειμώνα ξανά στο θέατρο Άνεσις, για μια επιτυχημένη τρίτη χρονιά!

Μέχρι σήμερα, πάνω από 300.000 θεατές αγάπησαν, νοστάλγησαν, γνώρισαν μια άλλη εποχή μέσα από το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου, Το φιόρο του λεβάντε.

Ένας ανανεωμένος θίασος, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Τσιάνου, τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού τη μουσική του Παναγιώτη Καλατζόπουλου, και με τη συνοδεία της ζωντανής φιλαρμονικής ορχήστρας του θεάτρου «Άνεσις» είναι έτοιμος από την Τετάρτη 14 Οκτώβρη να κογιονάρει τα κατορθώματα, τις συνήθειες  και τις φοβίες του Νιόνιου, αλλά και αυτός από την πλευρά του, με κόλπα χίλια δυό, να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του….

Σκηνοθεσία : Κώστας Τσιάνος, Σκηνικά  : Γιώργος Γαβαλάς, Κοστούμια : Γιάννης Μετζικώφ, Μουσική: Παναγιώτης Καλατζόπουλος, Χορογραφία : Φωκάς Ευαγγελινός, Φωτισμοί : Ανδρέας Μπέλλης.

Παίζουν οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φωτεινή Τσακίρη, Γιώργος Ψυχογιός, Ίρις  Πανταζάρα, Στέλιος Πέτσος, Ελίνα Μάλαμα, Αντώνης Δημητροκάλης,  Άλκηστις Βούλγαρη, Νίκη Δραγούμη, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και η Μαρία Καντιφέ.