Εβδομάδα ελληνικού τραγουδιού διοργανώνει το Half Note Jazz Club, από τις 21 έως τις 27 Μαρτίου πριν τις προγραμματισμένες παραστάσεις του, για τις ημέρες εκείνες. Δεξιοτέχνες μουσικοί με μεγάλη εμπειρία στον αυτοσχεδιασμό θα συνυπάρξουν με κορυφαίους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς του ελληνικού τραγουδιού.

Στην ανοιξιάτικη αυτή μουσική παρέα, θα συμπράξουν ο Μίλτος Πασχαλίδης με τον Θύμιο Παπαδόπουλο, οι οποίοι την Κυριακή 21 Μαρτίου (ημέρα ποίησης), θα αποδώσουν μελοποιημένη ποίηση. Ώρα έναρξης: 18.30.

Τη σκυτάλη παίρνουν τη Δευτέρα 22 Μαρτίου (ημέρα νερού), ο Χρήστος Θηβαίος με τον Γιώργο Κοντραφούρη, οι οποίοι τιτλοφορούν την εμφάνισή τους, Τα νερά, να εκραγούν… Ώρα έναρξης: 20.00, ενώ την επόμενη μέρα, Τρίτη 23 Μαρτίου στη σκηνή του Half Note θα ανεβούν οι Μπάμπης Στόκας, Κώστας Παρίσσης και Σάκης Βαργεμτζίδης, ώρα έναρξης: 20.00

Μέχρι και το Σάββατο 27 Μαρτίου, τον κύκλο της εβδομάδας ελληνικού τραγουδιού, θα ολοκληρώσουν η Δέσποινα Ολυμπίου με τον Πέτρο Δραγούμη και τον Άγγελο Παπαδάτο, (Τετάρτη 24 Μαρτίου, ώρα Έναρξης: 20.00), ο Παναγιώτης Λάλεζας με τον Νίκο Μέρμηγκα και τον Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο σε τραγούδια για την επανάσταση του 1821 (Πέμπτη 25 Μαρτίου ώρα Έναρξης: 20.00) και η Γλυκερία με τη Ζωή Τηγανούρια σε τραγούδια από το θέατρο (Σάββατο 27 Μαρτίου – Ημέρα Θεάτρου,  ώρα Έναρξης: 20.00).