Το Φεστιβάλ της Σάνης παρουσιάζει το Duo Goliardi, δηλαδή τον φλαουτίστα Δημήτρη Κούντουρα και τον ακορντεονίστα Κωνσταντίνο Ράπτη στις 2 Σεπτεμβρίου 2011 στο  Sani Convention Centre.

Το Duo Goliardi ιδρύθηκε το 2003 από τον Δημήτρη Κούντουρα (φλάουτο με ράμφος) και τον Κωνσταντίνο Ράπτη (ακορντεόν κοντσέρτου – μπαγιάν). Μ’ αυτό τον ιδιαίτερο συνδυασμό που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, το ντουέτο προσεγγίζει ένα μεγάλο εύρος ρεπερτορίου, από τον όψιμο Μεσαίωνα μέχρι τη σύγχρονη μουσική δημιουργία και από ιστορικές ταραντέλες μέχρι τη μουσική για εκκλησιαστικό όργανο του Μπαχ.

Στόχος τους είναι από τη μια να εκφράσουν μουσική παλαιότερων εποχών μέσα από μια διαφορετική ηχητική προοπτική πιστή στο μουσικό κείμενο και ύφος, και από την άλλη να προβάλουν καινούργια έργα γραμμένα γι’ αυτό το συνδυασμό. Συνεργάζονται με σημαντικούς συνθέτες της νεότερης γενιάς και έχουν παρουσιάσει έργα σε πρώτη εκτέλεση. Έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες και φεστιβάλ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Στις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα διεξαχθεί Masterclass βασισμένο στο ρεπερτόριo των Duo Goliardi στο Sani Convention Centre.