«Όλα ήταν έτοιμα από καιρό. Ένα σύνθημα χρειαζόταν μόνο. Το μυστήριο τρένο ξεκίνησε. Οι επιβάτες του λίγοι και ξεχωριστά επιλεγμένοι. Επιβάτες με αυξημένες απαιτήσεις, γεμάτοι ιστορίες, ταυτόχρονα παράλληλες και συγκρουόμενες… Η γέννηση είναι χορός. Ο έρωτας που προηγείται αυτής, επίσης. Η διαρκής κίνηση είναι αυτή που οδηγεί στην δημιουργία…»

Mysterious Train

Το Christos El. Papadopoulos Quintet παρουσιάζει το “Mysterious Train” στο The Zoo Athens σε μία βραδιά με ιδιαίτερους καλεσμένους. Το σύνολο από την Θεσσαλονίκη , έχοντας μία ιδιαίτερη μουσική σύνθεση, έχει πάντα ως στόχο του να μεταφέρει τους ακροατές σε ένα μουσικό ταξίδι χωρίς όρια χρόνου και τόπου , εκεί που μόνο η φαντασία μπορεί να σε ταξιδέψει. Μελωδίες της ανατολής , χορευτικοί ρυθμοί και γλυκά βαλς , σε μεταφέρουν από το Παρίσι στην Βαγδάτη και από εκεί πίσω στα ελληνικά νησιά και την Ιθάκη, σε ένα πρόγραμμα που πέρα από το ταξίδι του “Mysterious Train” περιλαμβάνει διασκευές από το κλασικό Jazz ρεπερτόριο καθώς και από παραδοσιακές μελωδίες των Βαλκανίων και της Μεσογείου.

Special Guests: Στέλιος Χρυσοβιτσάνος – Βιολί Δημήτρης Πολίτης– Κιθάρα Joel Soto– Ηλεκτρικό Μπάσο Χρήστος Καλκάνης-Κλαρινέτο

Το Christos El. Papadopoulos quintet απαρτίζεται από τους:

Χρήστος Ελ. Παπαδόπουλος– Κλαρινέτο
Χρήστος Καλαϊτζόπουλος– Ακορντεόν
Βασίλης Ζιγκερίδης – Κανονάκι
Στέργιος Κοϊας– Τύμπανα
Χρήστος Θωμαΐδης- Ηλεκτρικό Μπάσο